„Zilele Clujului” aduc musicalurile „Fantoma de la Operă”, „Mamma Mia”, „Moulin Rouge”, „Cats” și „Grease” pe scena din Iulius Parc

Home $ Știri Cluj $ „Zilele Clujului” aduc musicalurile „Fantoma de la Operă”, „Mamma Mia”, „Moulin Rouge”, „Cats” și „Grease” pe scena din Iulius Parc

by | Oct 6, 2022 | Știri Cluj

Unul dintre cele mai dinamice și efervescente oraşe multiculturale din România, guvernat de energie creativă și cu o personalitate vibrantă – Cluj-Napoca – marcheză în acest weekend „Zilele Clujului”. Cu aceeași orientare spre cosmopolitism, artă sub toate formele, dar și spre comunitate, Iulius Mall Cluj s-a alăturat evenimentului, iar în Iulius Parc clujenii se pot bucura, vineri 7 octombrie 2022, de musicalul „Best of Broadway”. Totodată, până pe 9 octombrie, în zona Atrium, vizitatorii pot avea o experiență exotică și uluitoare la expoziția The Taranterra Project.

Iulius Mall Cluj s-a alăturat evenimentelor din cadrul „Zilele Clujului”, concept care la cea de a zecea ediție, pune în lumină multiplele fațete culturale ale orașului. Astfel, vineri, 7 octombrie, de la ora 19.30, pe scena din Iulius Parc vor urca soliștii vocali: Imola Mate, Andrei Celeste, Oana Alexandra Curuțiu și balerinii Ioana Cristina Terebesy, Maria Kovacs, Oana Siminic, Reea Mureșan, Antonio Mon, Hosu Sergiu, David Micu, Alexandru Claudiu Moldovan, Mircea Cădariu, Maya Șerban, care vor lua parte la o producție muzicală impresinonantă – „Best of Brodway”- ce are loc în premieră națională la Cluj-Napoca. Spectatorii vor putea savura musicalul „Fantoma de la Operă”, vor pătrunde într-o poveste despre dragoste şi familie, plină de energie, amuzament şi culoare prin intermediul „Mamma Mia”, se vor bucura de producția „Moulin Rouge”, se vor aventura alături de clanul pisicesc Jellicle în emoționanta poveste „Cats” și vor dansa pe piesele rock and roll din „Grease”. Spectacolul este o producție Opera Vox. Intrarea este liberă, iar acestui eveniment i se adaugă până duminică, 9 octombrie, alte activități, ce au loc în peste 30 de locuri din oraș. Programul complet pentru „Zilele Clujului” poate fi consultat pe zileleclujului.ro.

De asemenea, până duminică, 9 octombrie, curioșii mai pot vizita expoziția The Taranterra Project și pot descoperi informații despre cele 32 de reptile, din 26 de specii, ce provin dintr-o diversitate de medii de pe întreg mapamondul. Veți face „cunoștință” cu șerpi, şopârle, cameleoni, dar și cu exemplare de broaște ţestoase, toate fiind expuse în terarii speciale ce imită habitatele lor naturale. Și aici intrarea este gratuită, iar colecția de reptile care îi aparține lui Alex Fota, cel mai cunoscut terarist din România, poate fi vizitată zilnic în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Iar dacă vrei să-ți începi weekendul mai devreme, Cinema City te întâmpină, astăzi de la ora 19.00, cu avanpremiera filmului „Mirciulică”, unde ai ocazia să-i cunoști și să discuți cu Mircea Bravo, Bunica, dar și restul echipei care a lucrat la această peliculă. Producția independentă aduce pe marele ecran universul lui Mircea Bravo, alături de toate personajele îndrăgite și cunoscute deja de publicul larg prin intermediul sutelor de clipuri din mediul online.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!