Zilele Clujului: peste 270.000 de oameni în cele 4 zile de evenimente ale ediției aniversare!

Home $ Știri Cluj $ Zilele Clujului: peste 270.000 de oameni în cele 4 zile de evenimente ale ediției aniversare!

by | Oct 10, 2022 | Știri Cluj

A fost o ediție aniversară desprinsă parcă din poveste la Zilele Clujului, care poate fi rezumată simplu în „Clujul are suflet”, așa cum a reieșit din emoționantul spectacol de drone, video mapping și artificii, care a cuprins pe scurt esența comunității noastre.

Sărbătoarea din acest an s-a încheiat cu Regalul Folcloric din Piața Unirii, unde mii de clujeni au urmărit și ascultat interpreți și dansatori de excepție.

Parada Zilelor Clujului a umplut din nou zona centrală a orașului de inconfundabila energie a comunității, iar seara de muzică clasică a transmis un mesaj de pace.

Concertele de vineri au strâns în Piața Unirii zeci de mii de oameni, care s-au bucurat timp de câteva ore de cei mai în vogă artiști români.

Aleile din Parcul Central au transmis timp de 4 zile o efervescență aparte celor care au participat la zecile de activități pregătite acolo pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Cei ce au trecut prin Piața Muzeului au avut parte de concerte ale unor artiști locali în plină ascensiune, într-o atmosferă „ca acasă”.

Conform tradiției, Strada Potaissa a devenit gazda zonei istorice, unde daci, romani și cavaleri medievali au transformat-o într-o veritabilă reprezentație a vremurilor de demult.

Inovația și arta digitală i-a încântat pe clujeni în cadrul Clujotronic, la Casa municipală de Cultură.

Masa comunității s-a întins pe strada Napoca, unde sute de clujeni s-au bucurat de o gustare și de o poveste în familie.

Cei dornici să își exploreze orașul au luat Clujul la pas în cadrul tradiționalei căutări de comori.

La USAMV a avut loc Ziua Interacțiunii Om Animal, oportunitatea perfectă pentru cei mici să învețe mai multe despre lumea necuvântătoarelor.

Bazele sportive au găzduit multe activități, iar amfiteatrele acestora au devenit neîncăpătoare pentru teatru de păpuși sau lecții de tango.

La cinematografe au rulat filme tematice și au avut loc tot felul de activități pentru întreaga familie.

Au fost sute de activități în peste 30 de locuri din oraș, iar imaginile acestei ediții vorbesc de la sine despre energia ce a cuprins timp de 4 zile întreg Clujul.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!