La Casa: Magia din spatele celor mai reușite evenimente corporate și private

Home $ Articole $ La Casa: Magia din spatele celor mai reușite evenimente corporate și private

by | Oct 23, 2023 | Articole, Recomandări

Echipa La Casa înțelege că organizarea unui eveniment reușit implică acordarea unei atenții deosebite detaliilor. Ne-am convins de acest lucru de curând, după ce am stat de vorbă cu ei când le-am trecut pragul atunci când am fost La Casa ca să testăm meniul zilei, pregătit ca la mama acasă. Din ceea ce am discutat, am înțeles că ei știu că reputația fiecăruia dintre noi, în calitate de organizator de eveniment corporate sau privat (după caz), depinde de alegerea pe care o facem în ceea ce privește asigurarea serviciilor de catering și de aceea, ei vin în ajutor cu soluții eficiente, o ofertă adaptată oricărui tip de eveniment, personal specializat și preparate delicioase.

Mai mult decât preparatele delicioase cu care ne-au obișnuit deja, hai să descoperi care sunt cele patru motive pentru care ar trebui să iei în calcul să-ți organizezi evenimentul corporate sau privat alături de La Casa, #petestate.

La Casa îți oferă tot ce ai nevoie pentru ca organizarea evenimentului tău corporate sau privat să fie o reușită

Pentru ca evenimentul să fie unul reușit, echipa La Casa își folosește întreaga experiență de peste 9 ani pe piața de catering din România, atât pe zona business, cât și pe evenimente private.

„Rolul nostru este să vă lăsăm să vă concentrați atenția pe activitățile importante pentru voi, în timp ce pregătirea evenimentului să o lăsați în grija noastră.” – echipa La Casa

Astfel că, ei îți pun la dispoziție următoarele necesare, fără de care evenimentul tău n-ar fi complet:

  • Meniu catering complet, adaptat 100% preferințelor tale. Oferta lor conține produse proprii de gastronomie, patiserie, panificație și cofetărie.
  • Tot necesarul logistic complet, care include: mese, scaune, veselă, pahare, suporți și decoruri pentru candy bar, tacâmuri, etc.
  • Consiliere în vederea organizării unui eveniment reușit, perfect adaptat cerințelor și nevoilor tale personalizate.
  • Și nu în ultimul rând, toate acestea sunt realizate personalizat nevoilor tale de către o echipă specializată și dedicată.

Echipa dedicată oferă consiliere personalizată pentru specificul evenimentului dorit

Din punctul nostru de vedere, niciun eveniment nu este la fel ca celălalt: fiecare organizator de eveniment corporate sau privat are propriile sale nevoi și, deci, cerințe personalizate. De aceea, este esențial ca el să lucreze îndeaproape cu cei alături de care-și organizează evenimentul. La Casa oferă consiliere personalizată pentru specificul evenimentului dorit de către fiecare client în parte.

Astfel, ei fac propuneri și concep diferite variante de meniu având în vedere, în tot acest timp, bugetul clientului, tipul de public care participă, precum și locația în cadrul căreia se va desfășura propriu-zis evenimentul. Ceea ce-i ajută enorm să răspundă cu promptitudine cerințelor variate ale clienților lor este faptul că au o ofertă vastă:

„Meniul nostru de catering include aproximativ 200 de produse tip finger food de la cele mai simple, cum sunt cele cu brânzeturi, clasice, până la musli foie gras, piept de rață, creveți, salată de fructe de mare, roast beef și canapees cu vitello tonnato.” – echipa La Casa

Și bine de știut mai este faptul că serviciile lor de catering se adaptează oricărui tip de eveniment: cocktail-uri, coffee break-uri, lansări de produse, inaugurări de sedii, aniversări, seminarii sau conferințe, expoziții sau târguri, petreceri de firmă, întâlniri de business, recepții sau orice alt tip de eveniment indoor sau outdoor pe zona business, în Cluj sau oriunde în țară.

La Casa dispune de patru secții de producție (gastronomie, cofetărie, patiserie și panificație)

Diversitatea pe care o presupune faptul că La Casa dispune de patru secții de producție (gastronomie, cofetărie, patiserie și panificație) reprezintă un avantaj semnificativ pentru organizarea evenimentelor corporate sau private. Fie că dorești să le oferi invitaților o selecție variată de preparate gastronomice, să le încânți papilele gustative cu delicii de cofetărie sau să creezi un buchet de produse de patiserie proaspăt coapte, La Casa dispune de toate aceste resurse în același loc.

„Succesul nostru se datorează atât calității preparatelor oferite cât și faptului că suntem flexibili și ne adaptăm imediat cerințelor clienților noștri. Putem crea meniuri în funcție de bugetul clienților fără a face rabat la calitate.” – echipa La Casa

Secția de gastronomie pregătește meniuri diverse și rafinate, adaptate preferințelor și cerințelor tale. Astfel, indiferent dacă este vorba despre un eveniment corporate sofisticat sau o petrecere privată, vei găsi opțiuni culinare care să se potrivească perfect tematicii și atmosferei evenimentului. Și, mai mult, vei găsi chiar și varianta de meniu vegetarian.

În fapt, echipa recomandă pentru fiecare eveniment două – trei sortimente de carne, alături de două – trei garnituri.

„Meniul poate fi clasic sau sofisticat și este ales în funcție de buget, de locația evenimentului, de modul în care se dorește realizarea servirii. Astfel, putem adapta meniul pentru a se mânca ușor din picioare (finger food, bruschete și mici aperitive).” – echipa La Casa

Cofetăria La Casa este celebrată pentru deserturile sale irezistibile, oferind opțiuni pentru cei cu o pasiune pentru dulce. Torturile personalizate, prăjiturile elegante și deserturile sofisticate sunt doar câteva dintre alegerile disponibile pentru a-ți răsfăța invitații.

În plus, secția de patiserie și panificație oferă produse proaspete și gustoase care completează perfect meniul evenimentului tău. Pâinea proaspătă, chiflele, produsele de patiserie și produsele speciale de panificație sunt pregătite cu grijă pentru a satisface toate așteptările.

Dulciurile de calitate premium vor fi pe placul celor mai pretențioși invitați ai tăi

Când vine vorba despre dulciuri, e bine de știut că La Casa îți pune la dispoziție mai multe categorii dintre care poți alege, în funcție de specificul evenimentului tău și nevoile sale. Printre acestea se numără:

  • Candy Bar. Cel mai îndrăgit și dulce element al oricărui eveniment este candy bar-ul. Poți alege din peste 30 de sortimente de miniprăjituri, mousse-uri și deserturi la pahar, care pot satisface toate gusturile, iar pentru un candy bar spectaculos, echipa de specialiști La Casa se poate ocupa inclusiv de amenajarea acestuia.
  • Tort de prezentare. Aspectul și decorul tortului trebuie în primul rând să te reprezinte, dar să fie și în aceeași tematică cu restul elementelor de decor. Astfel, cofetarii La Casa sunt pregătiți să creeze tortul perfect pentru tine, după dorințele și imaginația ta sau poți alege un model din cele prezentate de ei.

„Iar dacă îți dorești o variantă mai economică a tortului de prezentare, poți opta pentru tort pe suport etajat, care este format dintr-un tortuleț și monoporții. În acest caz suportul de tort îl punem noi la dispoziție.” – echipa La Casa

  • Monoporții tort. Pentru cel mai dulce moment al evenimentului tău, poți alege din diferite sortimente de monoporții sau felii de tort, care să îi încânte pe invitații tăi și să se încadreze perfect în povestea evenimentului tău. Iubitorilor de ciocolată, specialiștii La Casa le recomandă Mousse cu ciocolată, Chocho Crispy, Tort Ciocolată sau Dom Peanuts Chocolate Mousse, iar pentru cei care doresc ceva mai fresh, ei pot alege dintre Cheescakeul cu zmeură, Felie Tort Foret Noire, Felie Tort Iaurt cu fructe, Dom Mousse Căpșuni sau fistic.
  • Tort. Sortimentele de tort sunt variate și pe gusturile tuturor, decorate astfel încât să se potrivească oricărui tip de eveniment: botez, majorat sau aniversare.
  • Mărturii. Dat fiind faptul că echipa La Casa știe că iubim cu toții atențiile dulci, specialiștii La Casa te ajută să le oferi o amintire dulce invitaților tăi pentru ca ei să rămână cu gustul dulce al unui eveniment de neuitat.
  • Platouri cu aperitive și prăjituri. Dacă vrei ca în cadrul evenimentului tău să se regăsească astfel de platouri cu aperitive și prăjituri, ar fi bine să știi că vei putea opta pentru una dintre următoarele variante: platou Special Delights, prăjitură asortată, mini sweets și platou prăjitură asortată.

Așadar, bine ai venit în lumea evenimentelor complet organizate, unde fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea amintiri de neuitat. Dacă te-ai întrebat vreodată cum să faci din evenimentul tău corporate sau privat o experiență memorabilă, tocmai ai descoperit care este locul potrivit. Cu o echipă dedicată, experiență bogată și cele mai delicioase opțiuni gastronomice, La Casa promite să fie răspunsul pentru organizarea perfectă a evenimentului tău.

„În acest fel, clienții pot avea încredere că evenimentul lor va fi gestionat cu seriozitate și că vor primi servicii de calitate premium. Acest lucru contribuie la consolidarea relațiilor de afaceri și la dezvoltarea unei reputații pozitive în rândul invitaților tăi la eveniment.” – echipa La Casa

Tu ce evenimente corporate și / sau private ai planificate pentru perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!