Am fost La Casa ca să testăm meniul zilei, pregătit ca la mama acasă

Home $ Articole $ Am fost La Casa ca să testăm meniul zilei, pregătit ca la mama acasă

Ca de obicei, în această perioadă a anului când revenim, încet dar sigur, la programul de lucru obișnuit, începem să resimțim aglomerarea programului din perioada sezonului de toamnă. Astfel, ce se-ntâmplă este că mulți dintre noi fie ajungem să avem un program de lucru mai aglomerat, fie din contră, unul flexibil, dar care ne face să fim mereu pe drumuri, ori avem ferestre în orarul de la facultate, dar care nu ne ajută prea mult pentru a lua un prânz acasă, în liniște. Așa că, dacă ora prânzului te găsește mereu pe drumuri, poți oricând să optezi pentru a servi meniul zilei în oricare dintre locațiile La Casa din Cluj, fie ele restaurante sau magazine.

La Casa este brandul urban cu produse proaspete și variate, ca acasă, pentru orice moment al zilei. În fiecare zi, de luni până vineri, între orele 11:00 și 15:00, ei servesc în locațiile lor și, în limita stocului disponibil, livrează, meniul zilei. Cu o abordare culinară proaspătă și orientată spre ingrediente locale, preparatele sunt gătite zilnic de la zero cu ingrediente proaspete de la producători locali, oferindu-ți o experiență culinară autentică, cum numai la mama acasă mai găsești.

Mai mult, nu trebuie să-ți faci griji că vei pierde timp așteptând să ți se ia comanda și să-ți fie adusă mâncarea la masă. Servirea se face în stilul „împinge tava”, ceea ce înseamnă că poți savura mâncarea ta rapid și eficient. În plus, dacă ești în mișcare sau nu poți rămâne la restaurant, nu-ți face griji. La Casa oferă și servicii de ambalare la pachet sau livrare la domiciliu pentru comenzile plasate direct pe site-ul delivery.lacasapane.ro, astfel încât să te poți bucura de gusturile delicioase oriunde te-ai afla.

Cu peste 30 de rețete de ciorbe din care aleg pentru fiecare zi în parte, vei avea mereu o surpriză culinară pregătită pentru tine. Dar nici oferta lor în ceea ce ține de Felul 2 nu este mai prejos, dat fiind faptul că aceasta include peste 100 de feluri, potrivite chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Astfel, astăzi, la momentul verificării meniului lor zilnic, acesta include spre exemplu: ciorbă de dovlecei (350gr), crispy chicken (130gr), salată de cartofi și praz (200gr) și sos de maioneză picantă. Costul total al meniului zilei, achiziționat direct dintr-o locație La Casa este de 25,50 RON. În schimb, dacă decizi să-l comanzi acasă sau la birou, prețul său este de 31,50 RON.

Altfel spus, ei promit că indiferent dacă iubești preparatele tradiționale, dacă ești vegetarian, sau dacă îți place gastronomia mai rafinată, sigur vei găsi ceva pe placul tău în oferta lor.

„Pasiunea pentru mâncare și grija față de cei din jur sunt o prioritate pentru mine. De aceea, fiecare zi pentru mine este un vis împlinit, iar orice provocare ar apărea este un bun prilej de a măiestri și mai bine arta gastronomiei.” – Ionuț Antohi, chef La Casa

Ce mai apreciem în mod deosebit la oferta meniului lor zilnic este faptul că, dacă faci o oprire într-una dintre locațiile lor din Cluj-Napoca, te bucuri de libertatea să-ți personalizezi masa de prânz. Asta se datorează ofertei lor variate, de bună calitate; astfel încât, pe lângă ceea ce este inclus în meniul zilei, mai poți comanda și: o băutură după gustul tău, o prăjitură delicioasă și / sau o cafea sau un fresh.

În cazul în care simți să optezi, mai degrabă, pentru un preparat de sine stătător la ora prânzului, în locul meniului zilei, poți alege să consumi o salată, făcută pe loc, în fața ta, cu ingrediente proaspete, paste – făcute, la rândul lor, pe loc, și grill-uri. Cel mai adesea, atunci când noi le trecem pragul la ora prânzului și ne orientăm înspre un alt preparat față de cele incluse în meniul zilei la momentul respectiv, alegem să mâncăm câte o salată delicioasă, pentru că ei ne oferă posibilitatea să ne alegem ingredientele care ne plac cel mai mult, asigurându-ne astfel o masă pe măsura preferințelor noastre, cu ingredientele care ne fac cel mai bine. În plus, iubim să savurăm salata însoțită de o focaccia proaspăt scoasă din cuptor.

Și, dacă vrei să-ți iei o gustare sau o masă și pentru mai târziu, poți alege să iei, la pachet, un preparat (sau mai multe) dintr-una dintre următoarele categorii: salate, ciorbe, sandwich-uri, prăjituri, torturi, patiserie și, bineînțeles, băuturi to-go. Cum sună, spre exemplu, o sticlă de Vitamin Aqua Lime & Mint, pentru un boost de energie în mijlocul zilei? 🙂

Așadar, în această toamnă, te încurajăm să nu mai dai skip uneia dintre cele mai importamente mese ale zilei – prânzul –, mai ales când La Casa este partenerul ideal, care-ți asigură niște mese sănătoase, care să-ți ofere energie pe parcursul întregii zile.

În care dintre locațiile La Casa ne dăm întâlnire săptămâna aceasta, la ora prânzului, ca să ne bucurăm de meniul zilei, pregătit ca la mama acasă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!