TOP 5 aparate must-have pentru îngrijirea personală

Home $ Diverse $ TOP 5 aparate must-have pentru îngrijirea personală

by | Sep 26, 2023 | Diverse

În ziua de astăzi există o mulţime de aparate de îngrijire personală care îţi pot uşura viaţa, fie că este vorba de grijă faţă de păr, piele sau unghii. Poţi face acasă o mulţime de proceduri uşoare pentru a avea grijă de frumuseţea ta, fără să cheltui o avere sau să pierzi ore în şir.

Descoperă TOP 5 aparate must-have pentru îngrijirea personală:

Uscătorul de păr
Uscătorul de păr este un produs must-have în orice trusă e îngrijire personală, iar acest lucru nu este valabil doar pentru doamne. Vei avea nevoie de un uscător de păr pe care te poţi baza atât pentru confort, cât şi pentru a realiza diverse coafuri. Vestea bună este că există o mulţime de modele de uscătoare de păr pe piaţă, pentru toate gusturile şi bugetele.

Dacă îţi aranjezi părul drept şi nu poţi face asta foarte bine cu ajutorul uscătorului de păr, atunci este o idee bună să optezi şi pentru o placă de păr Remington, Philips sau Rowenta. Astfel de mărci au o tradiţie lungă în îngrijirea şi stilizarea părului şi oferă o mulţime de produse din care poţi alege.

Ondulatorul de păr
Ondulatorul de păr este şi el util, în special atunci când creezi coafuri lejere, precum buclele sau onduleurile. Există o mulţime de aparate pentru ondularea părului din care poţi alege, însă este important să ţii cont de diametrul acestora. Produsele cu un diametru mic îţi vor oferi bucle mici, crete. Pe de altă parte, ondulatoarele de par cu diametru mare te vor ajuta să îţi faci bucle mari, lejere.

Mai există şi soluţia de a folosi produse ce nu emit căldură pentru a-ţi ondula părul. Un bun exemplu îl reprezintă bigudiurile. Acestea au un preţ prietenos, se găsesc uşor atât online, cât şi în magazine şi sunt perfecte pentru părul deteriorat de la prea multă expunere la căldură.

Epilatorul electric
Foarte multe doamne şi domnişoare prefera să îndepărteze părul nedorit prin smulgere. Smulgerea firului de păr înseamnă că acesta va creşte mai greu la loc, aşadar tu te vei bucura de o piele fină pentru 3-4 săptămâni.

Una dintre ele mai populare metode de îndepărtare a părului nedorit prin smulgere este ceară. Din păcate, pentru o epilare că la carte cu ceară trebuie să mergi la salon, ceea ce înseamnă că depinzi de programare şi trebuie să cheltui o anume suma de bani.

Ei bine, dacă vrei să poţi îndepărta părul nedorit prin smulgere oricând ai chef, fără prea mari bătăi de cap, este de preferat să achiziţionezi un epilator electric. În ziua de azi, epilatoarele electrice au funcţii super moderne şi le poţi folosi în duş, pe pielea uscată sau chiar în zone sensibile. În plus, investiţia o vei face o singură dată pentru mai mulţi ani. Preţurile unor astfel de aparate pornesc de la 100 de lei, aşa că va fi mai avantajos să alegi un epilator electric în locul programărilor la salon.

Pila electrică pentru unghii
Manichiura nu trebuie neapărat realizată la salon. Este o idee foarte bună să ştii să îţi cureţi şi îngrijeşti unghiile şi acasă, nu doar din considerente financiare, ci şi pentru un confort sporit. Atunci când îţi poţi îngriji unghiile singura vei scuti timp preţios, fie că alegi să realizezi întregul proces acasă, fie că te vei ocupa acasă doar de urgenţe. Imaginează-ţi că ţi se strică o unghie la doar câteva zile după ce ai fost la salon. Nu ar fi mai uşor să o poţi repara acasă, fără să te mai duci încă o dată la salon? Ei bine, cu ajutorul unei pile electrice pentru unghii sau a unei freze pentru unghii te vei putea ocupa uşor de îngrijirea unghiilor acasă.

Preţurile pornesc de la câteva zeci de lei pentru un astfel de aparat, aşa că nu va trebui să faci o investiţie majoră pentru a te bucura de o freză de unghii la tine acasă.

Este foarte important să ştii să foloseşti în siguranţă un astfel de aparat. Urmează cu atenţie instrucţiunile oferite de producător, cauta tutoriale online dacă este necesar sau cere sfatul unei manichiuriste. De asemenea, este important să dezinfectezi capetele conform instrucţiunilor.

Periuţa de dinţi electrică
Igiena orală este foarte importantă, de aceea o periuţă de dinţi electrică nu ar trebui să lipsească din casa ta. Periuţa electrică curata mult mai eficient comparativ cu cea tradiţională şi este şi mai uşor de folosit. În plus, periajul cu un model electric durează mai puţin, aproximativ 2 minute.
Găseşti periuţe de dinţi electrice al căror preţ porneşte de la 50-100 de lei, dar şi modele de mii de lei, astfel încât să poţi alege uşor în funcţie de buget.

Printre cele mai importante aparate de îngrijire personală se număra uscătorul de păr, epilatorul, periuţa de dinţi electrică, dar şi aparatele de coafat. Acestea te pot ajuta să arăţi impecabil în orice situaţie, fără să fie nevoie să mergi la salon.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!