3 sfaturi pentru a cumpăra mobilierul perfect pentru dormitor

by | Nov 29, 2021 | Diverse

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi din casa dumneavoastră. Această oază ar trebui să fie primitoare, confortabilă și funcțională, toate în același timp. Când vine vorba de cumpărarea de mobilier pentru dormitor, indiferent dacă este vorba de paturi de dormitor, o comodă, noptiere, un fotoliu sau un dulap de dormitor, este important să vă asigurați că obțineți recompense maxime de la investiția dvs.

Citiți mai departe pentru o listă de sfaturi simple, care vă vor asigura că veți cumpăra mobilierul de dormitor potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

1. Puneți accentul pe calitate
Noua mobilă de dormitor ar trebui să fie frumoasă, dar ar trebui, de asemenea, să fie făcută să reziste. Căutați paturi de dormitor noi, care au componente precum construcția din lemn masiv și sertare cu închidere lină. Scopul este să achiziționați mobilier de dormitor care va rezista ani de zile.

Atunci când faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea mobilierului, probabil că va trebui să îl înlocuiți în doar câțiva ani. Uitați-vă cu atenție la modul în care este fabricat fiecare articol și asigurați-vă că acesta îndeplinește cerințele dumneavoastră în ceea ce privește calitatea materialelor și modul în care este construit. Pe lângă metoda de construcție, veți dori, de asemenea, să căutați nume de marcă pe care le cunoașteți și în care aveți încredere.

O modalitate de a determina dacă mobila de dormitor este de înaltă calitate este să vă uitați cu atenție la îmbinări. Mobilierul precum paturi de dormitor, comode, dulapuri sau noptiere din lemn de înaltă calitate ar trebui să aibă îmbinări care sunt fie înșurubate, fie cu dibluri. Un blocaj atașat la colțuri va întări mobila și va asigura că aceasta va rezista ani de zile. Încercați să evitați îmbinările care par a fi capsate, bătute în cuie sau care au lipici vizibil pe colțuri.

Cadrele mobilei de dormitor trebuie să se așeze uniform pe podea și să nu se clatine sau să scârțâie atunci când sunt mișcate. Asigurați-vă că mobilierul este rezistent la zgârieturi și întrebați dacă există garanții de fabricație. Toate piesele ar trebui să fie fabricate din lemn masiv sau placaj de calitate, astfel încât să știți că vor rezista.

2. Cumpărați mobilă care se potrivește stilului dvs.
Când cumpărați mobilă pentru dormitor, ar trebui să vă asigurați că se potrivește personalității dvs. și temei camerei. Dacă sunteți în căutarea a ceva romantic, luați în considerare paturi de dormitor cu o tăblie tapițată sau finisaje în culori deschise. Încercați să găsiți mobilier cu un design modern și detalii elegante, dacă preferați ca lucrurile să fie puțin mai contemporane. Comodele și noptierele din dormitor pot fi realizate din metal și lemn, dacă vă place tendința industrială. Indiferent de stilul dvs., nu veți fi mulțumit de mobilier dacă acesta nu vă ajută să creați spațiul perfect. Nu vă grăbiți și explorați gama de stiluri disponibile, astfel încât să fiți sigur că mobilierul se va potrivi cu obiectivele dvs.

Mobilierul pentru dormitor casual ar trebui să aibă culori deschise și un design simplu, fără prea multe detalii ornamentate. Dacă vă doriți ceva glam, căutați mobilier care prezintă elemente precum fronturi de sertare cu oglinzi sau pietre strălucitoare pentru tapițerie. Tăbliile din lemn sunt o alegere excelentă dacă vă plac designurile rustice sau industriale. Finisajul mobilierului ar trebui, de asemenea, să reflecte stilul dvs. și poate varia de la nuanțe neutre de maro și cafeniu la culori bogate și profunde, cum ar fi cireșul și mahon.

3. Depozitarea ar trebui să fie o prioritate
De la curele și cravate până la puloverele de iarnă, poate fi dificil să vă păstrați dormitorul organizat. Puneți accentul pe depozitare, astfel încât să vă asigurați că această cameră rămâne cât se poate de curată și ordonată.

Dacă aveți un dormitor mai mic, luați în considerare paturile de depozitare cu sertare încorporate. O comodă de dormitor ar trebui să aibă o mulțime de sertare și rafturi, astfel încât să aveți întotdeauna spațiu pentru a păstra hainele și accesoriile organizate. Puteți alege o comodă mare orizontală cu multe sertare sau puteți adăuga două cufere mai mici cu trei sertare, în funcție de dimensiunea camerei și de cât de mult spațiu de depozitare aveți nevoie. Explorați gama de dulapuri disponibile pentru dormitor pentru a vă asigura că aveți suficient spațiu de depozitare.

Tags: (p)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This