Articolele sport, între confort și performanță

by | Nov 30, 2021 | Diverse

De-a lungul timpului, ținutele lejere au devenit tot mai populare datorită elementelor sale ușor de combinat. Deși inițial erau dedicate activităților sportive, treptat și-au făcut loc și în viața de zi cu zi, cu excepția evenimentelor în care este impus un dress code. Totul este mai ușor pentru că este permis să combini articole cu croiuri asemănătoare, astfel încât să te simți bine în pielea ta și să poți să îți desfășori activitatea preferată în voie.

Nike continuă să fie unul dintre cele mai importante branduri din întreaga lume în ceea ce privește vestimentația și încălțămintea sportivă. Varietatea de produse acoperă o gamă largă de activități special dedicate antrenamentelor de forță la sală, alergatului, drumețiilor sau plimbărilor în aer liber. Alege o mărime potrivită, care să nu îți sară din picior, să asigure suport pentru călcâie, să aibă o talpă care absoarbe șocurile și, de ce nu, un aspect plăcut. La fel de importantă este și șoseta pe care o alegi, pentru a nu menține umezeala, a nu-ți aluneca de pe picior și care lasă pielea sa respire. Nu uita să îți iei și o pereche de pantaloni mai lejeri sau colanți, după preferințe, ca să te poți mișca fără probleme. Poți să le asortezi cu un tricou sau hanorac pentru ca ținuta să fie completă. Acoperă-ți și capul cu o șapcă, însă, ai grijă să fie fixă, pentru a nu-ți sări exact când ți-e lumea mai dragă.

Indiferent de planul pe care îl ai într-o anumită zi, asigură-te că outfit-ul ales este cel potrivit. E drept că trebuie să ții cont și de vremea de afară, mai ales că sezonul rece își face simțită prezența din ce în ce mai mult. Brandurile Calvin Klein te pot surpinde cu diversitatea colecțiilor: parfumuri, ceasuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și lenjerie intimă. Un atu îl reprezintă faptul că ai la dispoziție toate piesele la un loc și îți este mai ușor să alegi. De exemplu, dacă alegi să porți o rochie casual, din amestec de bumbac organic, ar fi potrivite o pereche de ghete sau botine. Poți să o accesorizezi cu un ceas sau cu o brațară din oțel, pentru un look mai interesant. Dacă jeanșii sunt mai pe placul tău, comandă-ți o bluză și o pereche de pantofi sport pentru a fi confortabil. Nu uita că, pentru a te feri de frig, ai nevoie și de o geacă. Poți opta pentru una cu glugă, dacă nu îți place să porți caciulă. Nu în ultimul rând, acoperă-ți gâtul cu un fular din lână, iar mâinile cu niște mănuși din piele sau tricotate.

Tags: (p)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This