Cadouri inspirate pentru Ziua Îndrăgostiților, la Iulius Mall. Avenue Des Roses are buchete speciale, iar Târgul de Valentine’s Day aduce idei unice

Home $ Știri Cluj $ Cadouri inspirate pentru Ziua Îndrăgostiților, la Iulius Mall. Avenue Des Roses are buchete speciale, iar Târgul de Valentine’s Day aduce idei unice

by | Feb 9, 2024 | Știri Cluj

Cupidon se pregătește să apară, iar dacă vrei să nu te surprindă nepregătit, te așteptăm în Iulius Mall Cluj, unde are loc Târgul de Valentine’s Day. Recent s-a inaugurat și florăria Avenue Des Roses, care propune aranjamente premium și o varietate de flori de unde poți alege. Pregătește-te pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete în Iulius Mall!

Anul acesta, luna iubirii nu te va lua prin surprindere pentru că în Iulius Mall găsești cadouri pentru sufletul tău pereche. Florăria Avenue Des Roses s-a deschis în Atrium, așa că nu mai trebuie sa-ti faci griji de unde îi cumperi florile preferate pentru că aici vei găsi o ofertă variată de buchete de flori clasice și elegante. Până pe 14 februarie 2024 noua locație are și o campanie specială: la un buchet de peste 200 de lei te înscrii automat în concursul prin care poți câștiga un city break pentru doi în Zakyntos. Designerii florali de la Avenue Des Roses vin și cu recomandări pentru Ziua Îndrăgostiților: trandafirii roșii și cutiile în formă de inimă, cu trandafiri, care exprimă eleganță și romantism.

Tot în Iulius Mall, va avea loc și tradiționalul Târg de Valentine’s Day, în perioada 9 – 11 februarie. Produse handmade, lucrate de artizani cu atenție pentru ca darul tău pentru persoana iubită să fie fără cusur. Pentru ea poți găsi bijuterii lucrate manual, cosmetice naturale, lumânări parfumate și multe alte idei inspirate pentru un cadou care va impresiona. Iar pentru el poți alege din gama de portofele și curele din piele, produse de îngrijire personală sau bijuterii pentru bărbați.

Vino în Iulius Mall Cluj și alege cadoul perfect pentru persoana specială din viața ta!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!