„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Iulius Mall te premiază. Cadouri în valoare de peste 35.000 de euro oferite în acest an

Home $ Știri Cluj $ „Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Iulius Mall te premiază. Cadouri în valoare de peste 35.000 de euro oferite în acest an

by | Dec 11, 2023 | Știri Cluj

Un catalizator al generațiilor, unde fiecare membru al familiei are parte de o experiență pe măsura așteptărilor, un loc unde fiecare dorință se poate îndeplini, cu un pic de imaginație și curaj. În Iulius Mall am lansat o nouă provocare pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul: „Fii bun, nu doar de Crăciun”.

Până pe 23 decembrie 2023, la Iulius Mall premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 600 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere aflat în Atriumul principal, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine. O parte dintre premii constau în vouchere la Cărturești, Wonderland, Buzz, Sport Vision, U-Man, Sabrini, Adidas, My Geisha, Under Armour, Lemnul Verde, Il Passo, Mado, dar și alte locații. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Valoarea totală a premiilor pe care Iulius Mall Cluj le oferă în acest an depășește suma de 35.000 de euro.

În Iulius Mall Cluj ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera care se simte în întreg proiectul, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun”. Arătă-le celor dragi că îi apreciezi, iar noi te premiem!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!