Yep’N Yo, cel mai cool „unicorn hangin’ place” din Iulius Mall, te așteaptă cu cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei

Home $ Știri Cluj $ Yep’N Yo, cel mai cool „unicorn hangin’ place” din Iulius Mall, te așteaptă cu cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei

by | Mar 20, 2024 | Știri Cluj

Dragi iubitori de dulce, s-a deschis o nouă locaţie Yep’N Yo, în food court-ul Iulius Mall. În universul unicornului pofticios, te invităm să savurezi pancakes pufoase, clătite dulci, sărate sau waffles ce îţi vor lăsa gura apă. Vino să descoperi topping-urile special create pentru cei mai sofisticați pofticioși, în Iulius Mall!

Ai mânca ceva dulce, dar nu știi ce? Vino în food court-ul Iulius Mall, unde s-a deschis Yep’N Yo şi încearcă bunătățile cu gust de copilărie: clătite dulci, american pancakes sau bubble waffles. Ingredientele variază pentru fiecare desert în parte, având amestecuri distincte pentru rețetele predefinite, însă cei mai creativi pot să aleagă varianta „make your own”, unde au ocazia să își personalizeze desertul după gust și imaginație.

Dacă vrei să încerci american pancakes și nu știi exact ce topping să alegi, Yep’N Yo îți recomandă: Nutcake, cu fructe de sezon și ciocolată, sau Beauty – un topping cremos de ciocolată cu unt de arahide și bucăți de Kinder Bueno. Pentru clătite, poți opta pentru Monkey Business, ce conține ciocolată și banane, sau Magic Cookie cu ciocolată, unt de arahide și biscuiți. Cele mai apetisante topping-uri pentru Bubble Waffle sunt cu înghețată sau cu foarte multe fructe, dar și sortimentul „Yep es bueno”, ce conține alune de pădure, înghețată, ciocolată și Kinder Bueno. Sunt atât de bune încât te lingi pe degete!

Locația din food court-ul Iulius Mall are și variante de clătite sărate pe care le poți descoperi la masa de prânz sau cină.

Vino la Yep`n Yo din Iulius Mall Cluj și bucură-te de cele mai sofisticate gusturi!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!