Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Cluj Chamber Music Festival

April 8 @ 7:00 pm - April 13 @ 7:00 pm

Iulia Merca – mezzosoprană
Cristian Hodrea – bas bariton
Pianiști: Mihai Diaconescu
Nagy Gergő

Cluj Chamber Music Festival, aflându-se la cea de-a doua ediție, își invită publicul clujean să se delecteze cu o seară de muzică de cameră ce capturează farmecul romantismului. Într-un cadru intim și rafinat, mezzosoprana Iulia Merca și bas-baritonul Cristian Hodrea vor interpreta o selecție de lucrări din repertoriul lui Johannes Brahms.
Sub îndemnul titlului Ecouri romantice, această serată muzicală va purta ascultătorii prin universul melodic al compozitorului german, oferindu-le o experiență sonoră deosebită. Programul cuprinde numeroase lucrări fermecătoare, dintre care menționăm ciclul de cântece Zigeunerlieder (Cântece țigănești), cu opt piese vibrante care explorează tematici variate și emotive, dar și patru duete din op. 28, o colecție de minuțioase povești muzicale ce evocă dragostea, natura și aventura.
Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă pentru o seară plină de pasiune și rafinament, unde muzica de cameră devine mijlocul prin care vă pierdeți în frumusețea și profunzimea romantismului.
Accesul este gratuit și se realizează prin completarea formularului următor: bit.ly/48LBE3x , numărul de locuri fiind limitat!
Vârstă recomandată: 16+

Detalii

Start:
April 8 @ 7:00 pm
End:
April 13 @ 7:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/4RMJyAhc5

Locație

Banca Națională a României – Cluj
Piața Unirii 7
Cluj-Napoca,
+ Google Map

Organizator

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Phone
0264 592 976
Email
pr@operacluj.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!