Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Concert Nocebo w/ Dean Klooge

December 22, 2023 @ 8:00 pm

Concert Nocebo

Înainte de sărbători, mai punem de-un concert și-i ascultăm pe Nocebo live, alături ce Dean Klooge. Muzică din Cluj pentru #fratelieri!

𝗡𝗢𝗖𝗘𝗕𝗢
David și Gyuri au cântat într-o trupă de coveruri. Cu mult mult timp înainte, Gyuri și Mihnea au înființat o trupă, care se numea Tanagra Noise. După un an, Gyuri a plecat iar trupa și-a schimbat numele în Luna Amară. Mihnea a continuat să cânte cu Luna Amară și, la un moment dat, au ajuns pe scena unui festival organizat de Andi. Lui Mihnea i-a plăcut mult festivalul și l-a întrebat pe Andi dacă nu îl ia și pe el în organizare. Împreună au făcut 9 ediții de Bucovina Rock Castle. Apoi a venit pandemia și n-au mai apucat să o facă și pe a zecea. Dar și Andi avea o trupă: Toy Machines. Tobarul lor bătea și în altă trupă, Sky Swallows Challenger, în care erau și Radu și Iulian. Amândouă trupele l-au întrebat pe Mihnea dacă nu vrea să le ajute în munca de pre-producție a noilor lor albume și el a zis da. Dar a venit pandemia și totul s-a oprit. Mai puțin Radu și Mihnea, care au riscat niște amenzi, strecurându-se nopțile la sala de repetiții și punând bazele unui nou proiect muzical. Au înregistrat în pandemie 18 piese. Apoi și-au zis că e timpul să caute oameni pentru live. N-a fost nevoie să se uite decât o dată în stânga și o dată în dreapta: Andi și Iulian s-au alăturat proiectului. Într-o zi, Gyuri l-a întrebat pe Mihnea dacă nu știe un chitarist. Mihnea a profitat de moment ca să-l întrebe dacă nu e interesat de un proiect de alternative rock și Gyuri i-a spus că da, dar ar veni la pachet cu un tobar tânăr și promițător, unul David, cu care a avut el o trupă de coveruri… Și astfel, proiectul Nocebo a devenit trupa Nocebo.

𝗗𝗘𝗔𝗡 𝗞𝗟𝗢𝗢𝗚𝗘
Dean Klooge (pronuntat “Din Cluj”) este o formaţie înfiinţată în 2018, în Cluj-Napoca şi cântă în formula actuală din 2021. Ca stil şi abordare muzicală, se situează în sfera rockului alternativ, cu influenţe mai mult sau mai puţin accentuate din genurile hard rock, metal alternativ, punk rock, dnb şi indie rock. În luna mai 2023 si-a lansat EP-ul de debut, numit “Fire in the Walls”, disponibil pe toate platformele de streaming.

De asemenea, începând din toamna anului 2022, trupa activează în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor “Cluj-Napoca”.

Începem la: 20:00
Artist support: 30 RON

Detalii

Data:
December 22, 2023
Interval orar:
8:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/5lBWwpl5H

Locație

Atelier Cafe
Memorandumului 9
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Atelier Cafe

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!