Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

DISCOTECA ’80 CLUJ 2023

September 16, 2023 @ 7:00 pm

C.C. CATCH, RICCHI e POVERI, BAD BOYS BLUE, RYAN PARIS și KEN LASZLO vor concerta pe scena DISCOTECA ‘80 CLUJ 2023 sâmbătă, 16 SEPTEMBRIE, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca.
TARIFE BILETE CU PREȚ NORMAL:
● PARTY ZONE (cu loc în picioare, în fața scenei) – 199 lei
● SEATING cat. 1 – 329 lei
● SEATING cat. 2 – 269 lei
● SEATING cat. 3 – 229 lei
● SEATING cat. 4 – 209 lei
IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro.
Biletele online sunt disponibile pe discoteca80.ro și iabilet.ro.
ATENȚIE! Vă rugăm să NU cumpărați bilete de pe viagogo.com! Acest site nu deține drept de vânzare a biletelor la DISCOTECA ’80 CLUJ.
Biletele în format fizic se pot achiziționa din magazinele Flanco, IQ BOX, magazinul Muzica, de la Hard Rock Cafe și Club Quantic.
Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.
REGULAMENTUL DISCOTECA ‘80 CLUJ 2023: https://discoteca80.ro/index.php/regulament/
Mai multe informații despre concertul DISCOTECA ’80 CLUJ pot fi aflate de pe website-ul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook – facebook.com/Discoteca80Cluj.
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
Cu siguranță cei mai mulți dintre voi v-ați construit cele mai frumoase amintiri din tinerețe pe melodii precum „I Can Lose My Heart Tonight” – C.C. CATCH, „Mamma Maria” – RICCHI e POVERI, „You’re A Woman” – BAD BOYS BLUE, „Dolce Vita” – RYAN PARIS sau „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8” – KEN LASZLO. În 16 SEPTEMBRIE 2023 veți avea ocazia să-i întâlniți pe acești îndrăgiți artiști de renume internațional, să cântați și să dansați alături de ei.
C.C. CATCH, RICCHI e POVERI, BAD BOYS BLUE, RYAN PARIS și KEN LASZLO vor susține la Cluj-Napoca un concert de peste 4 ore, iar în timpul trecerii de la un artist la altul, atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.
DISCOTECA ’80 CLUJ se va afla la a 6-a ediție. De-a lungul celor cinci ediții anterioare organizate de Backstage Production, zeci de mii de oameni au dansat și s-au distrat alături de artiști precum Saragossa Band, Lian Ross, Ivana Spagna, Afric Simone, Kaoma, Mauro și Francesco Napoli (2022), Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption (2021), Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan (2019), Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox (2018), Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy (2017), într-o Polivalenta plină-ochi de fiecare dată.
Arhiva edițiilor anterioare este disponibilă pe www.discoteca80.ro.

Detalii

Data:
September 16, 2023
Interval orar:
7:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/2ZtktS1D0

Locație

Sala Polivalentă BT ARENA
Aleea Stadionului 4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Discoteca 80

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This