Loading Evenimente

« Calendar

Festivalul Opera Aperta ediția a 8-a

June 25 @ 5:00 pm - June 30 @ 11:00 pm

Așteptarea a luat sfârșit! Opera Aperta se întoarce pentru cea de a VIII-a ediție și, de data aceasta, aduce în prim-plan contrastele: operă clasică versus personaje consacrate, plasate în vremurile noastre, în pași de flamenco modern, balet și tușe inovatoare de jazz; serenade cântate la balcoane versus stand-up muzical; spații de spectacol îndrăgite versus scene pop-up la care nu te-ai așteptat vreodată.
Dacă credeai că Opera Aperta nu mai are cu ce să te surprindă, noi te îndemnăm să te pregătești să simți ceva nou.
🎼 𝐂𝐚̂𝐭𝐞𝐯𝐚 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚𝐭:
💃𝐎 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐮𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞, care rămâne fidelă dorinței sale de libertate, într-o lume în care femeile încă luptă pentru drepturile lor. Poveste va fi interpretată, în premieră mondială, de Barcelona Flamenco Ballet.
🎤 𝐔𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝-𝐮𝐩 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚𝐥 cu actorul Bogdan Bob Rădulescu, sub bagheta dirijoarei Dalma Toadere. Vei experimenta un amestec unic de muzică și comedie, într-un concert interactiv care va cuprinde una dintre cele mai renumite creații ale compozitorului francez Saint-Saëns, „Carnavalul animalelor”.
🌹𝐌𝐢𝐧𝐢-𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐬𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐳𝐚̆ în balcoanele unor clădiri istorice, care vor adăuga o notă neașteptată în programul săptămânii.
🔷 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐧𝐚̆ care combină elemente vizuale cu tehnologie, conectând utilizatorul la spațiu, dar și la propriile sale experiențe.
🎻Și, bineînțeles, 𝐜𝐚𝐩𝐨𝐝𝐨𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐢𝐜𝐞 𝐚𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐥𝐞, care se vor auzi complet diferit în aer liber, în Piața Unirii.
Ți-am trezit curiozitatea? Acesta e doar începutul.

Detalii

Start:
June 25 @ 5:00 pm
End:
June 30 @ 11:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/28PpGm9XC

Organizator

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Phone
0264 592 976
Email
pr@operacluj.ro
View Organizator Website

Visul

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!