Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Film + cină gourmet: Chef-a / She Chef (Germania, Austria) @ TIFF 2023

June 12 @ 6:30 pm

Film + cină gourmet

𝗟𝘂𝗻𝗶, 𝟭𝟮 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, urmărește povestea unei tinere de douăzeci și ceva de ani, recent câștigătoare a Cupei Mondiale culinare, în călătoria ei prin unele dintre cele mai apreciate restaurante din lume în filmul 𝗖𝗵𝗲𝗳-𝗮 / 𝗦𝗵𝗲 𝗖𝗵𝗲𝗳 la Cercul Militar după care ai o cină #gourmet inspirată de cele văzute pe ecran la restaurantul Da Pino, pregătită de 𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂, unul dintre cei mai talentați bucătari din România.

Bilete: aici

ℹ️ Program:

𝟭𝟴:𝟯𝟬: Proiecție film la Cercul Militar

𝟮𝟬.𝟯𝟬: Cină la restaurantul Da Pino

Eveniment special în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (𝗧𝗜𝗙𝗙), care are loc între 𝟵-𝟭𝟴 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 la Cluj.
𝗖𝗵𝗲𝗳-𝗮 / 𝗦𝗵𝗲 𝗖𝗵𝗲𝗳

În selecția Visions du Réel 2023

Agnes și-a încheiat ucenicia la restaurantul de top din Austria Steirereck și s-a alăturat echipei naționale de gătit a Austriei, fiind prima și singura femeie dintre toți concurenții care a câștigat Cupa Mondială culinară în 2018. Filmul aprofundează culturi de gătit foarte diferite și ne oferă perspective detaliate asupra modalităților de lucru ale restaurantelor de top din lume.

𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂
Unul dintre cei mai talentați bucătari din România, Florin Dumitrescu a cunoscut celebritatea în calitate de jurat la „MasterChef” și apoi la „Chefi la cuțite”.

La 35 de ani, Florin are deja peste 20 de ani petrecuți în bucătărie, începând ca stagiar în restaurante când avea doar 14 ani și obținând statutul de bucătar la 18 ani.

Viziunea sa asupra gastronomiei, stilul și carisma sa unică și modul de a crea fuziuni între preparate clasice, gust și tehnici moderne îl fac unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari din România.

Detalii

Data:
June 12
Interval orar:
6:30 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/4npAVlPeg

Locație

Da Pino
Str. Universității 8
Cluj-Napoca, Cluj 400091 Romania
+ Google Map
Phone
0734 88 10 10
View Locație Website

Organizator

TIFF

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This