Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

KIKI CIRCUIT Revelion 2024

December 31, 2023 @ 9:00 pm

KIKI CIRCUIT

Este deja tradiție: facem cu toții REVELIONUL la Cluj-Napoca! KIKI CIRCUIT deschide apoteotic noul an cu o petrecere pe cinste, într-o locație premium: Novis Plaza Events Hall. Și ca și anii trecuți, este evenimentul care aduce toată țara la Cluj-Napoca. Sute de participanți din întreaga țară dar și din străinătate, muzică bună (cum v-am obișnuit), bufet suedez cu aperitive diverse, o locație încântătoare de cea mai înaltă ținută și șampanie la miezul nopții pentru toată lumea, inclusă în preț.

Data și ora: 31 decembrie 2023, ora 21.00

Locație: NOVIS PLAZA Events Hall – Str. Tăietura Turcului nr. 47, Cluj-Napoca (la locație o să urmăriți săgețile indicatoare KIKI CIRCUIT)

Bilete intrare:
180 lei – bilet EARLY REGULAR (include bufet suedez cu aperitive, prăjituri și șampanie la miezul nopții)
250 lei – bilet VIP (include, pe lângă locul rezervat la masă cu scaune – se poate sta jos -, și intrare prioritară VIP, acces rapid la barul VIP, brățară VIP, bufet suedez cu aperitive, prăjituri și șampanie la miezul nopții.

În noaptea evenimentului se vor mai putea achiziționa doar bilete REGULAR (200 lei), direct de la intrare, numărul acestora fiind limitat; vor fi vândute în ordinea prezenței.
Din meniul de Revelion: bufet suedez, inclusiv aperitive vegetariene și vegane.

Parteneri: Addicted România, Club Delirio, Eu sunt! Tu?, Queer International Students Cluj, TomTix.ro, Extasy App

KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. La aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video. Odată cu achiziționarea biletelor sau a bonurilor fiscale de intrare, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.

Detalii

Data:
December 31, 2023
Interval orar:
9:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/42Xg85KNq

Locație

Novis Plaza
Taietura Turcului 47
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Phone
0724 351 373
View Locație Website

Organizator

KIKI CIRCUIT
Phone
0743 655 258
Email
hello@kikicircuit.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!