Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

ReClothing 2.0

April 23 @ 6:30 pm - 9:30 pm

Ne pregătim pentru cea de-a doua ediție a evenimentului de 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛 𝐝𝐞 𝐡𝐚𝐢𝐧𝐞, pe 23 aprilie. De data aceasta pe lângă momentul dedicat garderobei sustenabile, vom povesti pe îndelete despre legătura dintre 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 al fiecăreia și 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐮𝐥 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫. 🌸
Vom aduce împreună femei pasionate de moda sustenabilă și de dezvoltare personală pentru a explora modul în care aceste două aspecte se întâlnesc și se completează reciproc. Vom avea discuții captivante și interacțiuni productive. Fiecare participată își va crea propriul vision/mood board pentru a obține mai multă claritate și inspirație în procesul nostru de auto-descoperire și exprimare.
Seara este “condimentată” cu un schimb reușit de haine. Spre încântarea participantelor, fiecare va pleca acasă cu haine care primesc o nouă șansă. Poți să aduci cu tine 3-5 piese vestimentare pe care nu le mai porți, dar care ar putea aduce bucurie altcuiva. Iar la rândul tău îți vei alege alte articole speciale.

Așteptăm cu nerăbdare să ne reunim și să ne bucurăm de o altă experiență memorabilă împreună! 🌟👗Cu fiecare haină reciclată sau schimbată, contribuim la reducerea impactului negativ al industriei modei asupra mediului înconjurător. Conform celor mai recente statistici publicate de către Comisia Europeană, în UE sunt aruncate anual 5,8 milioane de tone de textile. În medie, un european aruncă în jur de 12 kg de textile în fiecare an.

Evenimentul are loc la Camino Cafe, de la ora 18:30, pe 23 aprilie. Taxa de participare este de 60 de lei – în care ai inclusă o băutură, dar și alte surprize. Hai să ne bucurăm împreună de o atmosferă cozy, voie bună și modă sustenabilă!

Detalii

Data:
April 23
Interval orar:
6:30 pm - 9:30 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/1PAxUuwhF

Locație

Camino Cafe

Organizator

ReClothing

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!