Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Turneu ,,ROCK’N’ROLL” – Alexandru Andrieș

October 7 @ 7:30 pm

Alexandru Andrieș prezintă turneul ,,ROCK’N’ROLL”!
O nouă întâlnire cu muzica prietenoasă, directă și sinceră a lui Alexandru Andrieș!

De data aceasta arta sa este prezentată într-un turneu ce colindă șase orașe, gata să ne transpună într-o nostalgie veselă cum doar marele artist reușește.

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 45 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic. Iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Discografie

Turneul pe care îl prezintă de această dată se numește ,,ROCK’N’ROLL” și nu întâmplător artistul a ales acest nume. În anul 1987 acesta lansează albumul cu același nume ce cuprinde note de rock, blues, blues rock, folk rock și jazz-rock, presărate cu versuri amuzante cu substrat. Albumul conține piese scurte și la obiect, dintre care vă reamintim piese precum: ,, Rock’n’Roll bolnav”,
,, Dimineața devreme”, ,, De vină-i Ioana” și ,, La Cinema”. În cadrul spectacolelor turneului vă veți bucura de piesele consacrate ale lui Alexandru Andrieș, unele chiar din albumul ,,ROCK’N’ROLL”, însă veți avea parte și de surprize muzicale puse în scenă special pentru acest frumos turneu.

Declarație

Rugat să adreseze un gând despre turneul acesta, Alexandru Andrieș a transmis:
”Anul acesta ajungem în toamnă în șase orașe, și sper să avem parte de același public entuziast ca de obicei – dacă dumneavoastră, cei care veniți la concertele noastre, n-ați exista, nici noi n-am fi pe scenă: vă mulțumim pentru prezența constantă de-a lungul anilor, e o onoare să vă cântăm și să petrecem câteva ore împreună !!!O să avem tot felul de cântece în program, în mod sigur vor fi și noutăți – abia așteptăm să ne revedem!!!”

Detalii

Alexandru Andrieș va ajunge pe data de 7 octombrie 2023 la Cluj – Cinema Florin Piersic pentru un spectacol extraordinar din cadrul turneului ,,ROCK’N’ROLL”!

Evenimentul se va desfășura după cum urmează:
19:00 – deschiderea ușilor
19:30 – începerea spectacolului

Prețul biletelor este de:
95 LEI (intrare generală la toate locațiile) prețul include și comisionul de ticketing.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Eveniment realizat de Kompas Events.

Detalii

Data:
October 7
Interval orar:
7:30 pm
Categorii:
,
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/3R61sziNw

Locație

Cinema Florin Piersic
Piața Mihai Viteazu 11-13
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Kompas Events
Email
management@kompasevents.ro
View Organizator Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This