Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

GRI + NOCEBO live @ Hardward Pub

October 7, 2023 @ 8:00 pm - 11:30 pm

GRI + NOCEBO: Sambata 7 octombrie HARDWARD PUB va invita la o premiera cu doua premiere: primele concerte ale trupelor GRI si NOCEBO!!

GRI (Cluj-Napoca)

Născut în timpul pandemiei, proiectul Gri a reprezentat refuzul unor oameni, al unor prieteni, ce activau la acea vreme în mai multe formații clujene, de-a trage cortina, în timp ce orizontul artiștilor români se-nchidea pe zi ce trece.
Astfel, ceea ce în 2021 a început ca un ambițios proiect de studio, s-a cristalizat într-un album întreg compus care, în prezent, se află în curs de finalizare.

Membrii

Gri îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer, Rebel Yell), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Șarlea (FronT, RockHouse) și Paul Gaciu (Eat Your Heart, Rebel Yell).
Galileo, primul single de pe albumul Gri (fără nume deocamdată) s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, preicum și pe youtube, sub formă de lyric video.

Piese

“Nesigur” este cel mai recent single, lansat pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser, iar piesa încearcă să întruchipeze trăirile din timpul unui atac de panică, dintr-o perspectivă foarte personală. Piesa e prezentă și pe toate platformele de streaming.

Momentan trupa trage tare să finalizeze materialului discografic, material ce va conține colaborări surpriză, însă, în paralel, petrece și mult timp la sala de repetiții. În 7 octombrie va avea loc primul concert Gri, în Cluj-Napoca!
Urmăriți-ne pagina pentru mai multe detalii, fiindcă intenționăm s-ajungem în toată țara și-abia așteptăm să ne vedem!
Facebook

NOCEBO (Cluj-Napoca)

David și Gyuri au cântat într-o trupă de coveruri.
Cu mult mult timp înainte, Gyuri și Mihnea au înființat o trupă, care se numea Tanagra Noise. După un an, Gyuri a plecat iar trupa și-a schimbat numele în Luna Amară. Mihnea a continuat să cânte cu Luna Amară și, la un moment dat, au ajuns pe scena unui festival organizat de Andi. Lui Mihnea i-a plăcut mult festivalul și l-a întrebat pe Andi dacă nu îl ia și pe el în organizare. Împreună au făcut 9 ediții de Bucovina Rock Castle. Apoi a venit pandemia și n-au mai apucat să o facă și pe a zecea. Dar și Andi avea o trupă: Toy Machines. Tobarul lor bătea și în altă trupă, Sky Swallows Challenger, în care erau și Radu și Iulian.

Detalii

Amândouă trupele l-au întrebat pe Mihnea dacă nu vrea să le ajute în munca de pre-producție a noilor lor albume și el a zis da. Dar a venit pandemia și totul s-a oprit. Mai puțin Radu și Mihnea, care au riscat niște amenzi, strecurându-se nopțile la sala de repetiții și punând bazele unui nou proiect muzical. Au înregistrat în pandemie 18 piese.

Componență

Apoi și-au zis că e timpul să caute oameni pentru live. N-a fost nevoie să se uite decât o dată în stânga și o dată în dreapta: Andi și Iulian s-au alăturat proiectului. Într-o zi, Gyuri l-a întrebat pe Mihnea dacă nu știe un chitarist. Mihnea a profitat de moment ca să-l întrebe dacă nu e interesat de un proiect de alternative rock și Gyuri i-a spus că da, dar ar veni la pachet cu un tobar tânăr și promițător, unul David, cu care a avut el o trupă de coveruri… Și astfel, proiectul Nocebo a devenit trupa Nocebo.

Suport artisti: 50 RON
Biletele se vor gasi la intrare in seara concertului.
________________________________________________________________________

IMPORTANT:

Minorii au acces la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte.
Minorii au acces gratuit pana la varsta de 14 ani.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri

Detalii

Data:
October 7, 2023
Interval orar:
8:00 pm - 11:30 pm
Categorii:
Tags:
, ,
RSVP:
https://fb.me/e/1usbJfMz7

Locație

Hardward Pub
Str. Republicii Nr.110
Cluj-Napoca, Cluj 400489 Romania
+ Google Map
Phone
0264 439 359

Organizator

Hardward Pub
Phone
+40 264 439 359
Email
hardwardpub@gmail.com

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!