Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

UrbanEye Film Festival

April 18 @ 6:00 pm - April 21 @ 10:00 pm

🔎 Între 18 – 21 aprilie 2024 ne vedem la cea de-a treia ediție 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗘𝘆𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗺 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 Cluj! 🌳🏢🏡
Timp de patru zile descoperiți 𝘭𝘶𝘮𝘦𝘢 𝘧𝘢𝘴𝘤𝘪𝘯𝘢𝘯𝘵𝘢̆ 𝘢 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘪̂𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘳𝘢̆𝘪𝘮 printr-o serie de documentare ce explorează teme precum dezvoltarea urbană, locuirea și modul în care arhitectura face vizibilă povestea interacțiunii umane și schimbărilor sociale.

Filmele din program vor fi însoțite de tururi ghidate și discuții cu invitații festivalului menite să vă provoace să experimentați un nou mod de a privi lucrurile: 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘶𝘳𝘣𝘢𝘯𝘢̆.

ℹ️ 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘍𝘪𝘭𝘮 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯𝘌𝘺𝘦 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘶𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘢𝘭 𝘢𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘵̧𝘪𝘦𝘪 𝘈𝘙𝘛𝘈 𝘪̂𝘯 𝘥𝘪𝘢𝘭𝘰𝘨 𝘤𝘰-𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘵̧𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘖𝘳𝘥𝘪𝘯𝘶𝘭 𝘈𝘳𝘩𝘪𝘵𝘦𝘤𝘵̧𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘙𝘰𝘮𝘢̂𝘯𝘪𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘣𝘳𝘶𝘭 𝘢𝘳𝘩𝘪𝘵𝘦𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪𝘪.

🔎 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗘𝘆𝗲 este o platformă de idei care deschide discuția despre locurile în care trăim. Fiind o sursă inepuizabilă de istorii, orașul este, încă de la apariția cinematografiei, subiectul sau cadrul interogărilor regizorale. În același timp, cinematografia contribuie semnificativ la conturarea percepției noastre asupra mediului construit.
De aceea, UrbanEye se dezvoltă în mai multe direcții: Festivalul de Film UrbanEye, organizat de 10 ediții la București, Serile de Film cu UrbanEye și Festivalul de Film UrbanEye Cluj-Napoca ajuns la cea de-a treia ediție.

Detalii

Start:
April 18 @ 6:00 pm
End:
April 21 @ 10:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/4YQWoZ3l2

Locație

Cinema Arta
Str. Universității 3
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!