Poze: Peninsula 2012 – ziua #3

Home $ Festivaluri $ Poze: Peninsula 2012 – ziua #3

by | Aug 26, 2012 | Festivaluri

Peninsula 2012 – ziua #3 cu N.O.H.A, New Model Army, Sarmalele Reci, Gojira & Planet H si Netsky

La Suie Paparude n-am mai avut curajul sa intram, cortul era mai mult decat plin iar afara…si mai si. Cu siguranta ala a fost momentul mai important al serii.

60% din vizitatori revin an de an la Peninsula
Akos, Netsky şi Şuie Paparude au atras 24.000 de vizitatori

Marea majoritate a celor care vin la cel mai mare festival din ţară, Peninsula, au mai fost şi la ediţiile precedente. Circa 60% din vizitatorii celei de a zecea ediţii au mai fost să se distreze pe malul Mureşului, reiese din cercetarea sociologică a Centrului pentru Cercetări Sociale “Max Weber”.

Numărul participanţilor la ediţia din acest an: 3.000 de persoane în ziua de miercuri, 17.000 de persoane – joi, 19.000 de persoane – vineri şi 24.000 de persoane – sâmbătă. La camping au fost duminică dimineaţa aproape 3.000 de persoane care şi-au instalat corturile şi circa 200 de maşini parcate.

A treia zi a Festivalului Peninsula a vibrat de energia pozitivă creată de artişti şi de mulţimea numeroasă care îi înconjura.
În faţa Main Stage publicul a fost energizat seara la concertul N.O.H.A., după care a urmat Ákos. Cel mai îndrăgit artist al Ungariei a uimit cu show-ul său construit în jurul celui mai nou album al său, pe stil synth-rock. La concertul Ákos scena era dotată cu efecte nemaiîntâlnite până acum la festival: lightdesign, proiecţie video combinate cu elemente de pirotechnică.
DJ Gojira şi Planet H au început petrecerea în Freedom Music Arena, care a devenit locul ideal pentru muzica electronică mixată de DJ-i români, deoarece băieţii de la Şuie Paparude au demonstrat că pot concura orice petrecere de la festivaluri de profil din străinătate.
Kiss Terace a explodat de energie cu New Model Army, un concert dedicat parcă în exclusivitate cunoscătorilor care nu s-au putut dezlipi de Justin Sullivan &Co. Când au început primele acorduri ale piesei “51st State of America” s-a văzut că trupa are un grup de fani dedicaţi care îi adoră pur şi simplu. Miezul nopţii l-a primit pe scenă pe tânărului DJ Netsky, un idol pentru fanii drum and bass, printre care a făcut şi stage dive-ing.

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!