Poze: Peninsula 2012 – ziua #2

Home $ Festivaluri $ Poze: Peninsula 2012 – ziua #2

by | Aug 25, 2012 | Festivaluri

Peninsula 2012 – ziua #2

Dupa oboseala din prima zi, adunata caldurii de afara, am decis sa incepem ziua #2 mai tarziu, de la concertul Vitei de Vie. Daca lor le-a fost dor de noi, si noua ne-a fost dor de ei, mai ales pentru un concert mai mult acoustic ce s-a terminat cu un final neasteptat cu o varianta “etno” a melodiei “Bassul si cu toba mare”.

Am avut o pauza pana la Tinie Tempah, noroc cu spectacolul de foc care ne-a tinut in suspans… Apoi, cu Tinie pe scena mare si faptul ca am recunoscut o piesa, am decis sa mergem la Kiss Stage pentru Goranga & Missile. Bravo baieti, pregatirea voastra pentru Emalkay a venit foarte bine, pe gustul unora fiind mai ok decat ce a urmat.
Am trecut si pe la Freedom Arena pentru Timo Mass. Inceputul a fost foarte ok, lume multa dar prea mare caldura. La Booha Academy la ora aia nu era prea multa miscare dar cu siguranta spre dimineata a iesit delir!

A doua zi din cadrul festivalului Peninsula a fost mai lejera. Daca in urma cu doi ani alergam de la o scena la alta, renuntam la un concert pentru altul si faceam km intregi pe zi, la aceasta editie avem scene mai apropiate, un lucru foarte bun, de altfel, si timpi morti, de plimbare si relaxare.

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Azi ne asteapta Vama, N.O.H.A, Gojira, Suie Paparude, New Model Army si Netsky.

Voua cum vi s-a parut ziua #2?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!