Poze: Dirty Shirt au lansat un nou material la Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Dirty Shirt au lansat un nou material la Irish & Music Pub

by | Feb 27, 2010 | Articole

Dirty Shirt @ Irish & Music Pub – 26 februarie 2010

Dirty Shirt au lansat aseara un nou album intitulat “Same Shirt, Different Day” la Irish & Music Pub.
Evenimentul a inceput pe la ora 20:00 cu Relative, o trupa destul de noua si cu un sound mai mult decat interesant. Au avut un show si o prezenta scenica buna iar pe viitor presimt surprize placute din partea partea lor.
Au urmat baietii de la The Mushroom Story, o trupa care cu fiecare concert suna tot mai bine. S-au putut auzi piese cum ar fi “Smash The Radio” , “Emo Rap” sau “Party”, demonstrand ca e, probabil, una din cele mai ascultate trupe din Cluj.
Dupa aproximativ 15 minute de soundcheck, au urcat pe scena Dirty Shirt, o trupa care activeaza inca din 1994. Au inceput concertul in forta cu una din piesele la care au facut clip, “Manifest” , pe tot parcursul concertului miscandu-se si interactionand cu publicul. Show-ul lor a fost unul foarte bun insa, din pacate, nu sunt o trupa asa cunoscuta publicului clujan care are mania sa fie mai mult decat reticent la lucruri noi.
Per total a fost un eveniment reusit cu 3 trupe originale in felul lor si cu un sunet mai mult decat decent. Aparent evenimentele din Cluj incep sa sune tot mai profi si asta e un lucru mai mult decat bun.

Text: Andrei Coste

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!