Concord Dawn @ Club Midi

Home $ Articole $ Concord Dawn @ Club Midi

by | Sep 26, 2011 | Articole

Concord Dawn [Uprising, New Zealand] & MC Navigator [F-Troop, UK]
Gojira [Groove ++, RO] / Down [Unusual Suspects]

Pret intrareȘ 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Dupa peste 10 ani de activitate si 5 albume la activ, CONCORD DAWN isi consolideaza pozitia de nume important in istoria genului drum&bass.Piese ca si “Don’t Tell Me”, “Man for all Seasons” sau “Morning Light” au facut inconjorul lumii si sunt inca unele din cele mai bine vandute piese drum&bass ale tuturor timpurilor.
DJ seturile CONCORD DAWN sunt caracterizate de energie, varietate si dinamica, fiind apreciate de un numar mare de spectatori, de-a lungul turneelor mondiale care dureaza de 10 ani.
La finele anului 2010 apare albumul de succes “The Enemy Within”,(nominalizat la categoria cel mai bun album de muzica electronica in Noua Zeelanda) care prin piese ca “Forever”, “Sum of All Things”, “Easy Life”, duce sunetul trupei la un nou nivel de complexitate si melodie.
Matt nu se opreste aici si in vara 2011 scoate pe piata EP-ul “The Race to Zero” care cuprinde 4 piese puternice, diverse si de mare potential.
In 15 Octombrie showul CONCORD DAWN, care a contaminat festivalurile si cluburile din toata lumea ajunge la Cluj-Napoca pentru prima data, aducand spectacol, energie si voie buna direct din Noua Zeelanda!

MC NAVIGATOR este o legenda a muzicii jungle – drum&bass. Lansarea sa pe scena britanica la inceputul anilor ’90 se identifica cu aparitia spectaculoasa a acestor genuri muzicale.
MC NAVIGATOR va prezenta alaturi de setul de mc un “live tunes showcase”, o prezentare live a celor mai cunoscute creatii ale sale din ultimii ani, unele din ele in premiera mondiala.
Un prieten al scenei Clujene, NAVI va asteapta pe 15 Octombrie la un show de categoria grea!

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati link-ul evenimentului pe wall-ul vostru de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!