Poze: Theatres des Vampires @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Theatres des Vampires @ Irish & Music Pub

by | Apr 21, 2012 | Articole

Aflată pentru prima oară la Cluj, trupa italiană de gothic metal, Theatres des Vampires, a susținut aseară un concert în Irish & Music Pub. În deschiderea concertului erau inițial programate patru trupe, The Hourglass, Lunocode, JTR Sickert și Eufobia, însă din cauza unor probleme Eufobia n-a mai urcat pe scenă.

Un mare plus organizatorilor pentru dovada de profesionalism arătată, toate trupele au concertat la ora stabilită, respectându-se întocmai programul chiar dacă sala nu era prea plină. Concerte mici y u no start at the scheduled time?

Că tot vorbeam de sală nu prea plină, s-au pus în vânzare 600 de bilete însă nu cred ca la concert să fi fost mai mult de 200 de persoane, ceea ce la valoarea trupei e…aproape jignitor. Păcat că au fost așa puțini oameni, încă e vacanță și studenții sunt acasă.
La 21:50, Keeper of Secrets a fost melodia care a dat tonul concertului Theatres des Vampires. Din păcate au fost câteva piese cu probleme de sunet, nu știu ce făceau sunetiștii, nu știu ce făceau artiștii, e adevărat, scena era cam mică dar de câteva ori au scârțâit urât.
Lumea s-a mai dezmorțit pe melodii precum “Moonlight waltz”, “Wherever you are” sau “Medousa”, iar piesa “Sangue” a scos la iveală vampirul din Sonya(vocal). Din păcate atmosfera a cam lăsat de dorit, a fost și n-a fost comunicare cu publicul, oricum fetele din față care au atins-o pe Sonya Scarlet o să mă contrazică acum.
“Carmilla” a fost lăsată mai pe final, dar cred că a fost piesa care a strâns cele mai multe aplauze și pe care publicul s-a simțit cel mai bine. Concertul s-a încheiat în aplauze pe ritmurile melodiei “Blut divine”. Per total a fost un concert bun, dar cu prea puțini oameni, vouă cum vi s-a părut?

Teodora Căbuț

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!