Robin and the Backstabbers @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Robin and the Backstabbers @ Euphoria Music Hall

by | Jan 26, 2016 | Articole

Concert: Robin and the Backstabbers 

Robin and the Backstabbers revin la Cluj pentru un concert la Euphoria Music Hall (str. Manastur nr. 2-6) pe data de 17 martie. Accesul publicului se va face de la ora 22:00, iar concertul va incepe la miezul noptii.

Al doilea album al formatiei, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, a fost lansat in primavara si a starnit pasiuni si controverse inca de la inceput. Precedat de single-ul „Muzica in cantece”, al carui videoclip ii regaseste pe membrii trupei alaturi de mai multe actrite indragite din teatrul si filmul romanesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile s.a.), albumul s-a aflat saptamani la rand in topul vanzarilor de muzica din librariile Carturesti.

Ai atatea lucruri de facut, Atatea promisiuni de tinut.

Albumul Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk este disponibil in format fizic (CD) in librariile Carturesti, magazinele Niche Records si Rockshop.ro, in format digital pe iTunes, Amazon mp3, Google Play si ca streaming pe Deezer, Zonga si alte servicii.

Robin and the Backstabbers: Andrei Robin Proca – voce, chitara Florentin Vasile – chitara, voce Andrei Fantana – clape, saxofon Oigan – bass Vladimir Proca – tobe Radu Moldovan – percutie

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/wfL” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!