Diggin’Radio vs Subfeleac @ Gazette

Home $ Party $ Diggin’Radio vs Subfeleac @ Gazette

by | Apr 13, 2017 | Party

Diggin’ Radio vs Subfeleac

Damaja (Diggin’ Radio / Freenetik Kru)

A început să mixeze din anul 2012, când și-a dat seama că nu mai vrea să fie doar un simplu spectator la party-uri. A pornit cu hip-hop, dar încet și sigur a făcut trecerea spre drumandbass. A mixat pe scenele mai multor localuri și festivaluri din Timișoara și din țară, alături de artiști internaționali și locali. Seturile sale includ toate aromele drumandbass-ului, de la liquid și minimal drumandbass, la techstep, neurofunk, old skool și jungle.
Începând cu anul 2015 poate fi auzit mixând live, în fiecare a doua marți din lună, la radioul Drums.ro.

DUMBO ( Diggin’ Radio / Freenetik Kru )

Bogdan Muraru-Alexa aka Dumbo face cunoștință cu muzica electronică urbană în anul 2007 și începe să mixeze în anul 2011 prin diferite locații din orașul său natal, Petroșani. Împreună cu dj locali ca Jigga și Padre a organizat și a mixat la diferite petreceri din zonă. În 2012 câstiga TM:DJ CHALLENGE, fapt ce îl propulsează în line-up-ul unor evenimente care au capete de afiș nume precum Dom & Roland, Black Sun Empire, Storm, Alix Perez, The Upbeats, State Of Mind, Jade, ALIBI, MC COPPA, LSB, Ed:it, Bredren DUB FX sau Bare Noize. DumBo mixează de-a lungul timpului și alături de majoritatea numelor cunoscute pe scena drum and bass din țară. Între timp el este invitat și la radiouri ca Anonim Tm, Diggin’ Radio, Drums.Ro sau Bassdrive.com. Daca ar fi sa caracterizam sound-ul sau, acesta e un melanj între jungle, liquid, rollers și deep techstep. Momentan acesta face parte din familia Freenetik și împreună cu colegii de la Diggin’ Radio susține scena cu evenimente și sound de calitate.

Plus[+] (Subfeleac)

Însumând pasiunile sale pentru video și audio Plus[+] este un proiect ce îl puteți întâlni în cluburile de muzică electronică, evenimentele indoor și outdoor sau festivalurile țării. Acestea fiind spuse, se simte cel mai confortabil în lumea audio-vizuală a undergroundului, prezentând publicului său materiale atent selecționate

ZO (Subfeleac)

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj-Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!