Atelier Origami @ Nomad Gastro Pub

Home $ Articole $ Atelier Origami @ Nomad Gastro Pub

by | May 15, 2017 | Articole

Kusudama (薬玉; lit. minge medicinală)
Apărut în Japonia acum aproximativ o mie de ani, origami este şi un mod de relaxare şi un mod de a crea ceva din aproape nimic. Pentru origami nu este nevoie decât de hârtie, de răbdare şi de puţină îndemânare.

Pentru toți entuziaștii de origami, ducem arta plierii la înălțimi mari, folosindu-ne de simple coli de hârtie pentru a crea magie-kusudama! Pe parcursul a două ore si jumatate vă invităm să experimentaţi şi să învățaţi arta împăturirii “mingilor “de hârtie
Cunoscute sub numele de kusudama, acestea sunt tradiţional japoneze şi poartă rolul de talismane. Obiecte pline de suflet care sunt daruite in ocazii speciale. Se realizează din mai multe module care mai apoi sunt asamblate, permiţând fiecăruia să-şi folosească creativitatea şi inventivitatea în alegerea şi aranjarea culorilor.

Ludoteka – o colecție de activități puse sub semnul artei

Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!