Brand Experience de festival: Cele mai tari activări ale sponsorilor de la Electric Castle

Home $ Articole $ Brand Experience de festival: Cele mai tari activări ale sponsorilor de la Electric Castle

by | Jul 17, 2017 | Articole

Can you believe it`s over (*tear*)? Dar ştiţi şi voi celebra vorbă cu „nu plânge că s-a terminat, zâmbeşte că s-a întâmplat”. Şi că aţi avut parte de mai mult soare decât aţi visat vreodată, v-aţi distrat până aţi căzut din picioare şi dacă mai aveaţi vreun dubiu legat de cât e de #cool festivalul acesta, acum s-au dus toate îndoielile odată cu norii de ploaie care nu au zăbovit prea mult asupra Bonţidei vesele.

Am mai spus-o şi o să o mai spun de o mie de ori: Electric Castle nu e doar un festival de muzică, iar activările sponsorilor şi partenerilor de anul acesta au dovedit acest lucru din nou. Aici îi puteţi revedea pe toţi care au înțeles cum trebuie să se implice în festival, nu doar să dea bani pentru a-și vedea un banner pus undeva. Noi ne-am ales câţiva favoriţi care s-au remarcat prin activările și implicarea lor în festival şi au transformat întreaga experienţă într-una demnă de povestit nepoţilor. Sau la care vom lua parte în viitor alături de nepoţi, să le arătăm noi cum se petrece.

LIDL cu al său Electric Kingdom chiar ne-a surprins plăcut pe toţi, jos pelerinele pentru ei. E imposibil să nu fi ajuns măcar o dată în zonele lor, fie că vorbim de Royal Food Court, unde te bucurai de „bucate special alese şi preparate”, Royal Grill, unde-ţi afişai talentele de bucătar sau Royal Market, unde găseai cam tot ce ţi-ar fi putut lipsi în perimetrul campingului. Oh, şi să nu uităm de Royal Garden şi Royal Wheel, de unde ne recuperam energia şi cheful de dans. Din punctul nostru de vedere, a fost o ocazie excelentă pentru cei de la LIDL să interacţioneze direct cu clienţii într-un moment de bucurie, stare de bine și mood de vacanţă. Recunoaşteţi că nu aveţi cele mai prietenoase feţe când mergeţi la supermarket după o zi de lucru sau 3 cursuri plictisitoare de la facultate şi vă este foame, nu aveţi chef de stat la coadă şi deja sunteţi pe jumătate adormiţi. La Electric în schimb, te plimbai chiar de plăcere prin cortul lor. Good job, LIDL!

Laundromatul Persil amplasat în camping a făcut, de asemenea, multe furori. În sfârşit s-a gândit cineva şi la sutele de oameni care vin şi stau la cort şi care nu aduc cu ei 7 ţinute de festival, aşa cum fac fetele cazate în Cluj. Că nu ai loc şi de parada modei, şi de cort, şi de pături şi ştii prea bine care sunt prioritare pe listă. Dar la fel de bine ştii că nu poţi sta mai mult de 24h la festival cu aceleaşi haine, fără să le faci şi lor o baie măcar. Şi Persil ştie, de asta a avut ideea asta super bună de a spăla şi călca hainele oamenilor gratis pe timp de petrecere. Şi mai fain era că aveau amenajată o zonă de jocuri şi ateliere de pictură şi… nu trebuia să-ţi faci griji că te murdăreşti! Spălau ei tot.

Băieţi, dacă vă întrebaţi ce minune dumnezeiască a adus plaja aceea pentru volei, unde aţi putut admira în fiecare zi jocul impresionant, aflaţi că miracolul a fost făcut de către Lay’s. Am zis că pentru la anul e musai să mă antrenez intens ca să pot juca şi eu. La volei, bineînţeles. Şi sper că aţi trecut pe la ei cu o pungă de Lay’s în mână şi v-aţi făcut un tricou personalizat. Bine ar fi să nu mă dezamăgiţi şi să scrie pe el ceva mai inventiv decât numele vostru… #HaiCuLays

Situația meteorologică actuală în Bonțida: lumea joacă volei. ? #HaiCuSoare #HaiCuLays ?

O postare distribuită de Marian Ionescu (@mariciu) pe

O altă surpriză mult apreciată vine din partea celor de la Enel, care nu doar ne-au alimentat cu energie în momentele de 2% baterie disponibilă, ci şi în cele în care simţeam că nu ne mai ţin picioarele. Lounge-ul lor, atât de prielnic amplasat lângă The Pitch Stage a fost ca o gură de aer proaspăt şi relaxare între momentele intense de la scena amintită. Tot ei sunt responsabili de duelurile cu volţi, nu cu săbii: Lord of Lightnings.

Lords of Lightning. #electriccastle5 #lordsofloghtning #musicfestival

O postare distribuită de Electric Castle (@electriccastle) pe

Bine, acum fără dar şi poate, roboţii de la Booha ne-au furat inimile tuturor. Şi sobrietatea. Pink Flamingo şi Telemagenta sunt doi roboţi produşi de Makrshakr care fac băuturi şi cocktail-uri aşa cum vor oamenii, care-şi transmit dorinţa prin intermediul unei aplicaţii instalate pe o tabletă. Practic, barmanii suntem noi, care ne alegem din peste 173 de băuturi, iar artiştii sunt ei, care le combină şi ni le servesc aşa cum dorim. Citiţi ce-au declarat nebunaticii într-un interviu aici.
Pe scurt, primul bar robotizat din lume a fost o idee foarte faină pentru activarea Ahead / Kent.

Shake shake. #electriccastle5

O postare distribuită de Ale Varro (@alevarro.jpg) pe

Brand Experience-ul de festival a fost dus la nivelul următor, iar pe lângă cei amintiți mai sus, mai trebuie să-i menționam pe:
– Banca Transilvania pentru brațările RFID, noua scenă “Hangar” și workshop-uri
– Becks pentru experiența de la Main Stage, Beer Garden și VR experience
– NN pentru Lockers, campania Rain or Shine și tot programul desfășurat la EC Sessions
– Aperol Spritz pentru zona de activități, în parteneria cu Beard Brothers
– NTT Data pentru TechWorld și Wi-Fi
– EuroGSM pentru multitudinea de puncte de încărcare a telefoanelor mobile
– Mastercard pentru party bus-ul dedicat și lounge-ul premium
– SMART pentru Teledisko (cel mai mic club din lume)
– J&B pentru Blender, The Pitch și Umbrella Project
– Coca Cola pentru Pop Up Store
– MC Donald’s pentru Ball Pit

Vouă care activări v-au plăcut? Ne puteți spune în comentarii, mai jos.

Anyway, thank you, Electric Castle. It`s been emotional! See you next year!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!