Pune banii deoparte: 6 evenimente gratuite în perioada următoare la Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ Pune banii deoparte: 6 evenimente gratuite în perioada următoare la Cluj

by | Aug 24, 2017 | Recomandări

Având în vedere că ați pierdut numărul festivalurilor și concertelor vara aceasta, mă gândesc că s-au dus și mulți bani o dată cu ele. Noroc că locuim într-un oraș în care poți să ieși din casă și fără prea mulți bani în buzunar și să ai ce face. Nu știți despre ce vorbesc? Aruncați o privire pe evenimentele acestea:

O primă opțiune ar fi Serile de Vară Clujene, care încheie vara aceasta cu un weekend plin de oameni faini și o atmosferă boemă, pe ritmurile concertelor live și a muzicii electronice care vor răsuna în Piața Muzeului. Acestea vor marca încheierea ediției cu numărul 7 a Serilor de vară clujene, dar nu-i ăsta motiv de tristețe, ci chiar vă încurajăm să vă adunați prietenii și să vă mai bucurați încă o dată vara aceasta de zona respectivă, de muzică și de viață. Who is in?

Liberty Multirotor Racing ar fi altă variantă. Multirotor Racing este un nou tip de sport, extrem de popular mai ales în rândul bărbaților. Ca și cum fotbalul și cele alte zeci de exemple nu erau de ajuns. În ce constă totuși acest sport? Destul de simplu de spus: piloții se luptă pe o pistă formată din diverse puncte de control și porți, folosindu-se de un aeromodel cu patru motoare și patru elici, iar cel care termină cursa în cel mai scurt timp este desemnat căștigător. Într-o cursă cu multirotoare participanții stau alături unul de celălat în cabinele lor de staționare, cu o radiocomandă în mână și ochelarii FPV la ochi, pista fiind un curs tridimensional. Se zboară, se depăseșesc obstacole, se trece prin tunele, e de văzut. Liberty Technology Park, 26 august, de la 12.00 până în 27 august la 17.00.

#clujlife ⛅️

A post shared by Lucian R. (@lucian_147) on

Și la cele mai tari petreceri din oraș ai intrare liberă, așa că acum chiar nu mai ai nicio scuză și niciun motiv să te plângi. Alandala day&night ▼ v.018 devine weekend-ul acesta ”Alandala day” și atât pentru cei care nu vor ca portofelul lor să simtă că au depășit limitele locuinței proprii. Începând cu ora 18.00 se vor ivi primii petrecăreți în parc, în fața Clădirii Casino, și vor dansa până a doua zi. Adică până pe la 12 noaptea. Gorje Hewek & IZHEVSKI sunt gazdele, pare că avem toate ingredientele pentru un sfârșit de vară de neuitat. Sau un nou început, hm…

Și pentru că unii au așteptat deja de prea mult timp să bată miezul nopții, să vină toamna în sfârșit, au și pus de o Piață Țărănească de sezon, unde își vor da întâlnire meșteri populari și artizani pricepuți. În perioada 1 – 3 septembrie nu veți putea pune piciorul în Piața Unirii dacă nu sunteți pregătiți sufletește să fiți învăluiți de tot ce înseamnă mirosul și gustul copilăriei: must, turtă dulce, plăcinte, miere, dulcețuri, siropuri, câte și mai câte. Desigur, de la așa întrunire nu puteau lipsi țesătoarele, olarii, cioplitorii în lemn, cojocari și pe restul îi vedeți voi acolo.

O postare distribuită de Lia A (@popsy_lia) pe

În perioada 2 – 3 septembrie 2017 suntem cu toții așteptați la Famous Art Festival. Și când zic ”toți”, chiar mă refer și la cei mici, și la cei mari, pentru că Parcul Central va deveni timp de 2 zile locația a 9 tărâmuri fantastice, unde creativatea, joaca și emoțiile vor fi personajele principale. Bineînțeles, pe lângă roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, și mulți alții. Teatrul, acrobația, spectacolele de foc, arhitectura, designul vestimentar, fotografia și nu doar acestea se reunesc în parc și-ți prezintă opera cea mai de preț a Creatorului.

Probabil unul dintre cele mai așteptate evenimente ale începutului de toamnă este La Operă 2017, ce marchează deschiderea stagiunii. Evenimentul, care va avea loc în aer liber, ca de obicei, are loc în data de 2 septembrie, în intervalul orar 20.00 – 22.00. Interpretările soliștilor, a corului și a orchestrei vor fi completate de minunatul joc de culori, lumini și costumele extravagante, iar emoțiile își vor face loc fără frică în spectacolul acesta. Programul din acest an este unul surprinzător, dar despre care nu merită să dăm prea multe detalii, căci trebuie să vedeți totul cu proprii ochi. Sunteți așteptați, așadar, la Operă!

Perfect late summer night to listen good #music! #operaaperta #operacluj #ilovecluj #nightlife #nightlights #operamusic

O postare distribuită de Enasescu Ligia-Iunia (@ligiaiunia) pe

Ei bine, noi v-am arătat că se poate și fără bani. Voi v-ați convins? Dacă da, la ce eveniment(e) ne vom întâlni?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!