Steve Lawler @ Club Midi

by | Apr 7, 2008 | Articole

Vineri, 11 aprilie, in Club Midi, avem parte de o noua petrecere de zile mari. Invitat special: Steve Lawler, dj si artist.

De asemeni vor mai fi prezenti si Kid Chriss, Livio, Dave Van N si Liquid.

Steve Lawler (UK)
Tara: United Kingdom
Incepand in anii ’90 cu rave-uri pe autostrazi, continuand cu unele din cele mai tari nopti din Ibiza, devenite deja legenda, urmand apoi Serile Viva Harlem in clubul londonez The End si turneele Lights Out din America de Nord, Steve Lawler pare sa nu fi dat niciodata gres. Daca e sa vrobim de Steve Lawler ca producator si nu numai ca Dj, munca pe care a facut-o e chiar impresionanta : multe lansari de 12″ pentru label-uri ca Bedrock Records, Nervous Records, Subversive, Beside Music, Superfly, Joia Records si chiar pentru label-ul lui, Harlem. De mentionat si o multime de remix-uri, dj mix-uri, compilatii si piese produse de el care au aparut pe diferite materiale.

Muzica dance a nascut intotdeauna pasiuni si a transformat platitudinea in hobby. A creat de asemenea un tandem de stiluri diferite, intre diferite comunitati cu mentalitati diferite. Au avut loc multe intorsaturi in circuitul muzicii dance: Dj care nu mai pun aceeasi muzica pe care obisnuiau sa o puna acum cativa ani, label-uri care nu isi permit sa mai reziste cu o muzica originala in fata trend-ului, oameni care nu mai merg la aceleasi petreceri si asa mai departe. Dar totusi, mai exista cateva persoane care nu s-au dat batute, persoane care sunt inca surprinzatoare si incantatatoare pentru multime. Steve Lawler e de departe una dintre aceste persoane. O persoana ala carei nume e soptit cu admiratie si emotie de un numar mare de fani si suporteri, in asteptare continua de materiale noi din partea lui.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This