Metal Orient Express @ Irish and Music Pub

Home $ Articole $ Metal Orient Express @ Irish and Music Pub

by | Apr 14, 2008 | Articole

Marti, 15 aprilie: Metal Orient Express, trenul care anunta simbioza est-vest se opreste la Cluj. Babylon Pression (Franta), Zeroscape (Canada), Dirty Shirt si Speardrop (Romania) s-au imbarcat in Orient Express-ul metal si promit un show incendiar la Irish & Music Pub, marti, 15 aprilie, de la ora 18:30. Pretul unui bilet este de 10 RON.

Detalii despre artisti:

BABYLON PRESSION

Formatie originara din Marsilia (Franta), BABYLON PRESSION s-a format in 1998. Trupa practica un fusion cu influente foarte variate (rap, ragga) pe un fond metal. Primul lor album, „Négative Génération” (2004) s-a bucurat de o critica foarte buna, iar urmatorul, „Travaille, consomme et meurs” e cel putin la fel de promitator, chiar daca ceva mai dur decat primul. Pe langa multele concerte din Franta, formatia a avut parte de participarea la turneuri care au cuprins Belgia, Elvetia si mai nou in toata Europa.

ZEROSCAPE

ZEROSCAPE este un cvartet canadian din Toronto ce fuzioneaza metal, hardcore, reggae, hip-hop si soul, intr-un un cocktail muzical alternativ si heavy, puternic si unic. Trupa a realizat primul album in septembrie 2004, intitulat „Braille”, urmat de un turneu in Canada si in Europa. In 2006, ZEROSCAPE realizeaza cel de-al doilea album „And if this is the End, I will”. Un nou maraton european include de aceasta data si un concert in Romania (Rock la Mures).

DIRTY SHIRT

Cu o muzica originala, dinamica, Dirty Shirt isi autodefineste stilul ca fiind Industrial Mioritic. Trupa s-a format in 1996, in acelasi an trupa realizand un prim demo, „Alone”. In 1999, Dirty Shirt castiga marele premiu al festivalului Top T Buzau, care consta in inregistrarea unui album in studio. Astfel, in 2000, apare primul album, „Very Dirty” (Promusic Prod). In 2001, un nou demo, „Contradictie” prevesteste deja primele schimbari stilistice. In 2004 respectiv 2005, Dirty Shirt revine cu doua demouri „Revolution” si “Different”, realizate intr-o maniera complet diferita (industrial metal). Au urmat turnee in tara (turneu national cu formatia franceza Tripod) cat si peste granite (East West Tour – turneu in Franta si Belgia). Inainte de inregistrarea unui nou album (prevazut pentru inceputul anului 2009), Dirty Shirt a pregatit un mic demo de 3 piese, „Povestea lui Sandu Porcu”, disponibil pe pagina myspace.

SPEARDROP

Hardcore Punk, Cluj Napoca

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!