Closing Party in Club Midi cu [A:RPIA:R]

Home $ Party $ Closing Party in Club Midi cu [A:RPIA:R]

by | Jun 22, 2008 | Party

Vineri, 27 iunie, clubul Midi incheie sezonul petrecilor si se pregateste pentru o merita vacanta si promite ca va reveni in toamna cu ceva schimbari si idei noi plus line up-uri mai speciale. Pentru aceasta ultima petrecere ii vom avea invitati pe Raresh, Rhadoo si Dreamrec. Raresh si Rhadoo, alaturi de Pedro formeaza labelul [A:RPIA:R] si pot fi catalogati ca imaginea dj-ului roman in Europa. Tot ei au deschid clubul si daca la petrecerea de deschidere au fost circa 800 de persoane si a tinut pana la 8 dimineata, ne asteptam ca vineri sa fie mult mai mult decat atat mai ales ca dorul ce se va acumula de-a lungul verii va fi unul simtitor.

Nu mai lungim textul, cu toate ca puteam spune doar 3 cuvinte: vineri, midi, [a:rpia:r] si toata lumea ar intelege despre ce este vorba, si confirmam pe aceasta cale ca echipa clujlife.com va fi prezenta la acest eveniment, dupa care vom reveni, ca de obicei, cu poze si filmulete.

Ah da .. Intrarea: 20 RON

P.S. Vom reveni in aceasta saptamana si cu un articol in care vom prezenta tot ce a fost mai important in acest an in clubul Midi.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!