Interviu | #clujlife

Interviu: DJ Liquid

DJ Liquid ne povesteste cate ceva despre el, cand a inceput ca DJ, ce activitati are in prezent, ce pasiuni are si ce face in timpul liber si ce experiente amuzante sau serioase a avut parte in timp, totul intr-un video-interviu (primul video-interviu publicat) special pentru voi cei care doriti sa aflati cat mai multe despre dj-ii, artistii, trupele si vedetele locale.

Liquid a debutat ca DJ in 2004 la clubul Oscar. Doi ani mai tarziu a ocupat locul 2 la cea mai mare ascensiune la premiile Nights.ro. In prezent face parte din echipa ONE FM si poate fi ascultat in fiecare sambata noapte si apartine de Main Events – agentie de booking. Liquid s-a plimbat prin toata tara, prin multe orase si cluburi unde a fost invitat dar a luat parte si la evenimente importante locale cum ar fi DELAHOYA sau Student Parade.

Varianta youtube.

ClujLife - Te scoate din casă

8 comments

ma intereseaza si pe mine cum pot lua
legatura cu dj liquid numar de telefon id de mess ceva va multumesc

pai am vazut ca acum nu mai este in lista la mainevents….am auzit ca nu mai colaboreaza cu ei….nu stiti cu ce agentie colaboreaza acum?

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 17

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 17

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 17

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 17

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 17

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC