Cluburi

Beardyman si JFB @ Club Midi

Beardyman si JFB @ Club Midi -vineri, 29 mai 2009

Un eveniment marca DUA

Pret intrare (neoficial): ~30/40 RON

Beardyman (2x UK Beatbox Champion) & JFB (UK DMC Champion) vor fi prezenti pentru un BIG JAM la MIDI 😉

JFB nu este strain Clujului fiind prezent pe 6 februarie la Midi si anul trecut, pe 1 februariem la Irish & Music Pub. De asemeni, JFB este cunoscut publicului din Romania pentru prestatiile uimitoare de la TMBase Music Workshop 2005 si 2007, TM05BASE si Turneul din Vara lui 2006, recent incoronatul UK DMC Champion 2007 si finalistul DMC World Champions, cea mai importanta competitie de dj-ing din lume. Acesta aduce un gust aparte turntablismului construind seturi intricate cu elemente de turntablism drum and bass, break-beat, funk hip-hop si jazz intr-un spectacol bogat in diversitate si energie. JFB va demonstra, inca o data, ca platanul este un instrtument muzical in adevratul sens al cunvantului. O galerie foto de la party-ul din februarie puteti gasi aici.

Cat despre Beardyman … e cam greu de explicat 🙂

A fost prezent alaturi de nume grele, artisti celebrii precum Fatboy Slim, Andy C, Marky, Groove Armada, Jezzy Jeff, Squarepusher si si-a lasat amprenta pe noile albume a celor de la Armada, A-skills si The Quemists. Beardyman nu este strain de JFB, impreuna organizand, in Anglia, un show inovator denumit “Battlejam” – o infruntare directa intre DJ si MC.
Let’s watch:

ClujLife - Te scoate din casă

5 comments

invitatia lui Beardyman in cluj e o idee foarte buna, e ceva nou fata de dj si formatiile care vin in general, eu unu astept cu nerabdare sa il vad(ascult) live si nu doar pe youtube si TV. E bun pt toti pt cei care nu prea stiu cine, ce face si ce talent e. cred va fi un show pe cinste foarte original si diferit de party-urile “clasice”.

Imi place la nebunie Beardyman, il apreciez pentru efortul depus in realizarea proiectului Battlejam! Acum ca vine la noi in Cluj il primim cu bratele deschise.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 10

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 10

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 10

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 10

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 10

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC