Cluburi

Beardyman si JFB @ Club Midi

Beardyman si JFB @ Club Midi -vineri, 29 mai 2009

Un eveniment marca DUA

Pret intrare (neoficial): ~30/40 RON

Beardyman (2x UK Beatbox Champion) & JFB (UK DMC Champion) vor fi prezenti pentru un BIG JAM la MIDI 😉

JFB nu este strain Clujului fiind prezent pe 6 februarie la Midi si anul trecut, pe 1 februariem la Irish & Music Pub. De asemeni, JFB este cunoscut publicului din Romania pentru prestatiile uimitoare de la TMBase Music Workshop 2005 si 2007, TM05BASE si Turneul din Vara lui 2006, recent incoronatul UK DMC Champion 2007 si finalistul DMC World Champions, cea mai importanta competitie de dj-ing din lume. Acesta aduce un gust aparte turntablismului construind seturi intricate cu elemente de turntablism drum and bass, break-beat, funk hip-hop si jazz intr-un spectacol bogat in diversitate si energie. JFB va demonstra, inca o data, ca platanul este un instrtument muzical in adevratul sens al cunvantului. O galerie foto de la party-ul din februarie puteti gasi aici.

Cat despre Beardyman … e cam greu de explicat 🙂

A fost prezent alaturi de nume grele, artisti celebrii precum Fatboy Slim, Andy C, Marky, Groove Armada, Jezzy Jeff, Squarepusher si si-a lasat amprenta pe noile albume a celor de la Armada, A-skills si The Quemists. Beardyman nu este strain de JFB, impreuna organizand, in Anglia, un show inovator denumit “Battlejam” – o infruntare directa intre DJ si MC.
Let’s watch:

ClujLife - Te scoate din casă

5 comments

Comments are closed.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.