Fa un nou pas in cariera: ia-ti un concediu

Home $ Articole $ Fa un nou pas in cariera: ia-ti un concediu

by | Oct 6, 2009 | Articole

Fă un nou pas în carieră: ia-ti un concediu!
Best Reisen și Târgul de Cariere îți oferă concedii de vis și cariere de excepție.

Povestește-ne o întâmplare interesantă prin care ai trecut în periplurile tale carieristice și te trimitem direct în Tunisia. Ți-am pregătit un sejur complet, de 8 zile, pentru 2 persoane, la 5 stele. All inclusive, cum altfel? Îți plătim și avionul, care te ia din Cluj și te aduce tot aici.

Dacă nu prinzi concediul în Tunisia, poți câștiga 15 cupoane de reduceri la orice sejur Best Reisen. Ele sunt valabile până la 1 martie 2010, sunt nenominale și transmisibile. Fiecare cupon oferă reduceri de 10% pentru două persoane.

Ce ai tu de făcut este să trimiți un mail la [email protected], în care povestești ce ți s-a intamplat în timp ce umblai pe la interviuri. Dacă întâmplarea ta e cea mai interesantă (a se citi nostimă, surprinzătoare, incredibilă, super tare etc.), câștigi premiul cel mare. Cere prietenilor să te voteze pe site. Ai cele mai bune voturi – pleci în Tunisia. Ești în următorii 15, ai reducere de 10% la orice sejur prin Best Reisen.

Votarea este publică și nu necesită logarea pe site. Poți cere prietenilor să te voteze de mai multe ori, dar fără niciun folos. Votul este unic, pe bază de IP și cookies. Promoția începe în 5 octombrie 2009 și se încheie în 14 octombrie 2009, la ora 23:59.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați la standul Best Reisen, în ultima zi a Târgului de Cariere (15 octombrie).

De asemeni esti asteptat in perioada 14 – 15 octombrie la Casa de Cultura a Studentilor la Targul de Cariere.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!