SummerJam Fest 2010 @ Padurea Paulesti

Home $ Festivaluri $ SummerJam Fest 2010 @ Padurea Paulesti

by | May 7, 2010 | Festivaluri

SummerJam Fest 2010 @ Padurea Paulesti – 2 – 4 iulie 2010

SummerJam Fest revine vara aceasta cu cea de-a patra editie, promitand sa includa pe afisul festivalului si mai multe stiluri de muzica urbana decat in anii precedenti, de la hip-hop, reggae si soul, la rock, electro, funk si drum’n’bass. SummerJam Fest va avea loc intre 2 si 4 iulie, in Padurea Paulesti (Jud. Prahova, la o distanta de 1 km de Ploiesti si 75 Km de Bucuresti), si va beneficia de participarea unor nume precum Promoe, Ziggi, DJ Vadim’s The Electric, DJ Rafik, JFB, Sabac Red, A-Skillz, Gojira sau Maximilian.

Dupa doua editii in Bucuresti si una in Vama Veche, SummerJam Fest isi face bagajele si se muta cu tot cu samplere, platane, trompete si tobe in Padurea Paulesti, alaturi de cateva dintre cele mai apreciate nume ale muzicii urbane. Festivalul promite sa-si intampine publicul cu doua scene (Summer Stage si Jam Stage) de peste 40.000W, o zona de club (Summer Club Goblin), un camping cu toate utilitatile necesare, precum si o zona dedicata activitatilor sportive. De asemenea, SummerJam Fest va avea o zona dedicata restaurantelor si barurilor, un targ cu articole vintage, handmade si urban wear, precum si o zona dedicata work-shop-urilor.

Line-up-ul de anul acesta a SummerJam Fest va include numeroase genuri, de la breakbeat, garage, techno si electronica, la hip-hop, reggae, dancehall si funk, printre numele deja confirmate pe afisul festivalului numarandu-se Promoe & Cosmic (Looptroop), Ziggi & The Renaissance Band, DJ Vadim’s The Electric, DJ Rafik, JFB, Sabac Red of Non Phixion, Snowgoons & Sicknature, A-Skillz, True Ingredients, Maximilian si Gojira.

Biletele pentru SummerJam Fest s-au pus deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro. In perioada 19 aprilie – 10 mai vor fi disponibile abonamente pe toate cele trei zile de festival, la pretul de 80 lei, incluzand si camparea.

Pentru line-up-ul complet si pentru mai multe detalii despre SummerJam Fest, cei interesati pot vizita site-ul oficial al festivalului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!