Opening Party cu Tobias Freund & Rhadoo @ Club Midi

Home $ Articole $ Opening Party cu Tobias Freund & Rhadoo @ Club Midi

by | Aug 29, 2010 | Articole

Opening Party: Tobias Freund / Rhadoo @ Club Midi – vineri, 3 septembrie 2010, h23.00

Pret intrare: 20 / 40 lei

Anuntam modificarea line-upului pentru Opening Party. Din motive logistice si de neconcordanta a unor zboruri aeriene Loco Dice isi amana gig-ul pt o data cat mai recenta.

Lineup:

Main Room: Tobias Freund (live act) / Rhadoo / Kid Chriss

Lounge: Mihigh / Liquid

Tobias Freund este un renumit si experimentat artist din Berlin care colaboreaza des cu Ricardo Villalobos si Cassy. Este un veteran al muzicii electronice lucrand aproape 20 de ani intr-un studio. Piesele produse de el “Street knowledge” si “I can`t fight the feeling” au facut furori prin cluburile din toata lumea. Tobias este implicat intr-un proiect alaturi de Max Loderbauer sub numele de Non Standard Institute.

Rhadoo a excelat vara aceasta la afterul organizat de Sunrise in cadrul festivalului Sunwaves. Muzica lui este tot timpul fresh avand un sound aparte si inconfundabil.

#Concurs: 10 invitatii disponibile. Inscrierile se fac prin comentarii, desigur, si oferind un feedback pentru event. Cei care s-au inscris pentru concursul cu Loco Dice au primit deja invitatie asa ca nu mai are rost sa participe si aici.

Pentru interesanti care se dau cunoscatori: Loco Dice si-a amanat eventul din cauza zborului cu care urma sa vina. E acelasi zbor din Amsterdam cu care a avut probleme si Pete Tong. Loco Dice urma sa vina din Ibiza si cu escala sa faca chiar si 11 ore pana la Cluj. A doua zi ar avea un alt gig si in total, pe drum, ar fi pierdut 25 de ore. Nu e nici o teapa din partea nimanui. Pentru ca s-a amanat evenimentul, Club Midi a anuntat, din timp, unul si mai tare, cu invitati chiar mai buni. Pana la urma, nimeni nu este obligat sa vina daca nu-i place.

Transparenta mai buna nu cred ca se ofera nicaieri in materie de evenimente s.a.m.d. 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!