Human Toys @ Booha Bar

Home $ Articole $ Human Toys @ Booha Bar

by | Oct 20, 2010 | Articole

Human Toys @ Booha Bar – sambata, 23 octombrie 2010, h22.00

Opening act: Romantic Jurgen

Pret intrare: 15 lei

Human Toys (electrobilly/post-punk) – Paris

Sexy, puternice, indisciplinate. Fetele traversează publicul lor printr-un peisaj de muzică electro-psycho-punk. Maşinăria lor muzicală te conduce în lumea fanteziilor şi e un mix de garage, punk şi electro cu influenţe din teatrul avantgardist al erotismului, misterului si grotescului.

Aceste fete „periculoase” vrăjesc publicul prin riff-urile de chitară zgomotoase dar şi prin aparaţiile lor scenice sălbatice, entuziaste şi pline de energie pură.

Romantic Jurgen sunt din Timisoara si se incadreaza in stilul muzical indie/electro-punk. Dupa cateva concerte sustinute anul acesta in Serbia si Germania, au fost invitati sa participe la celebrul festival “Exit” din Novi Sad alaturi de nume mari din muzica internationala precum Mika, Placebo, Faith No More, Chemical Brothers si Crystal Castles, fiind prima trupa din Romania confirmata la festivalul de anul acesta din Serbia.

# Concurs: 2 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Le puteti castiga raspunzand la intrebarea: Cum se numeste casa de discuri unde a fost inregistrat primul album Romantic Jurgen “Dead Bunny Invasion” ?

Castigatorii sunt: Achim Alex si Alexandra Tuclea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!