John Digweed @ Club Midi

by | Oct 25, 2010 | Articole

John Digweed @ Club Midi – sambata, 6 noiembrie 2010, h23.00

Warmup: Kid Chriss / Kool

Pret intrare: 40 lei inainte de h00.00 / 60 lei dupa h00.00 / RSVP

John Digweed e unul dintre pionierii muzicii dance moderne si unul dintre cei care lanseaza trend-uri in acest domeniu.
Ca producator, a remixat piese ale lui Danny Tenaglia, Underworld si New Order, ca sa dam doar cateva nume, iar single-urile lui de la Bedrock au devenit imnuri.

Popularitatea lui ca dj si ca persoana pare sa nu aiba limite, iar eforturile pe care le face depasesc sfera Dj-ului, fiind la fel de mult si producat…or si promoter. Bedrock e un nume cu 3 conotatii: o casa de discuri, o companie de promovare si un studio de productie in parteneriat cu Nick Muir. Directivele pline de iscusinta si de creativitate ale lui John Digweed pentru label-ul Bedrock i-a ajutat sa se lanseze pe Danny Howells (cu Dick Trevor la departamentul tehnic), Jimmy Van M, Chris Fortier si Phil Thompson (Moonface).
Emisiunea saptamanala a lui John Digweed e ascultata cu interes in toata lumea , iar marca Transitions ii permite sa se faca ascultat combinand emisiunea radio cu lansari, transmisii on-line pe site-ul sau johndigweed.com

#Concurs: 4 invitatii. Inscrierile se fac prin comentarii, fiecarui comentariu ii este alocat un numar iar tragerea la sorti se va face cu random.org 😉 Succes !

Update: Tragerea la sorti a fost facuta cu random.org 😉 Fiecare comentariu are un numar, in ordine cronologica a postarii.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This