Cluburi

Seth Troxler @ Club Midi

Circoloco Party cu Seth Troxler / Mihigh

Pret intrare: 15 lei pana la h00.00 / 30 lei dupa h00.00


Cariera de DJ a lui Seth incepe in Detroit in 2002 la varsta de 16 ani ca rezident al clubului The Works si ca functionar la faimosul record store Memories and Melodies. A fost invitat la multe gig-uri internationale, notabile: Fabric, DC10, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electronic Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon etc. Face parte din noua generatie de DJ cu o ascensiune rapida insa cu un talent remarcabil chiar si pe partea de productie.
Influentele muzicale a lui Seth includ cantecul greierilor, vuietul navelor spatiale, si sunetul dulce al incantatiilor voodoo.
In vara proaspat trecuta, Seth Troxler a facut parte din gasca rezidentilor Circo Loco la legendarul DC10 alaturi de nume importante precum ZIP, Clive Henry, Tania Vulcano sau Matthias Tanzmann. Fara nici o surpriza, resedinta sa actuala este la Berlin iar majoritatea gig-urilor au loc pe teritoriul european insa, cu toate astea, nu pierde ocazia vizitarii Statelor Unite ale Americii, tara sa natala si, mai ales, Detroit-ului, orasul unde a inceput ca DJ.

A fost prezent pe pamantul romanesc atat pe litoral la festivalul Sunwaves cat si in Bucuresti iar acum a venit momentul unei noi premiere in Transilvania: Seth Troxler.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Inscrierile se fac prin comentarii. (Castigatorii vor primi mesaj, pe FB)

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 17

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 17

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 17

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 17

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 17

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC