Satoshi Tomiie @ Club Midi

Home $ Articole $ Satoshi Tomiie @ Club Midi

by | Nov 30, 2010 | Articole

Satoshi Tomiie (Saw Records) / Kid Chriss (Midi)

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00/ 30 lei dupa h00.00

Satoshi Tomiie este cel mai cunoscut DJ si producator japonez. In copilarie a studiat pianul iar timp de zece ani a fost pasionat de jazz, ulterior fiind atras de muzica house, totul incepand de la prima ascultare a unui mix oferit de un DJ din Chicago. In 1989 l-a intalnit pe Frankie Knuckles, un nume important care a intuit potentialul muzical al lui Satoshi, cu care a pornind o colaborare. A debutat cu Tears, un single vocal-house classic iar ulterior Satoshi s-a mutat la New York, unde a si devenit membru de baza al proiectului Def Mix (David Morales, Frankie Knuckles, Hector Romero etc), proiect ce a implinit recent 20 de ani de activitate.
In 2001 si-a lansat propria casa de discuri “SAW.RECORDINGS”, moment in care s-a decis sa schimbe scena muzicii electronice. Cele doua single-uri “Glow” si “Solar Wind” au avut un real succes propulsandu-l ca producator. Tot el mentiona intr-un interviu “My definition of house remains the same – an open minded, evolving form of dance music”.

#Concurs: 10 invitatii. Pentru a participa la concurs trebuie doar sa comentati mai jos zicand ” Vineri merg la Satoshi Tomiie http://cjl.ro/lX “.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!