Cluburi

Satoshi Tomiie @ Club Midi

Satoshi Tomiie (Saw Records) / Kid Chriss (Midi)

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00/ 30 lei dupa h00.00

Satoshi Tomiie este cel mai cunoscut DJ si producator japonez. In copilarie a studiat pianul iar timp de zece ani a fost pasionat de jazz, ulterior fiind atras de muzica house, totul incepand de la prima ascultare a unui mix oferit de un DJ din Chicago. In 1989 l-a intalnit pe Frankie Knuckles, un nume important care a intuit potentialul muzical al lui Satoshi, cu care a pornind o colaborare. A debutat cu Tears, un single vocal-house classic iar ulterior Satoshi s-a mutat la New York, unde a si devenit membru de baza al proiectului Def Mix (David Morales, Frankie Knuckles, Hector Romero etc), proiect ce a implinit recent 20 de ani de activitate.
In 2001 si-a lansat propria casa de discuri “SAW.RECORDINGS”, moment in care s-a decis sa schimbe scena muzicii electronice. Cele doua single-uri “Glow” si “Solar Wind” au avut un real succes propulsandu-l ca producator. Tot el mentiona intr-un interviu “My definition of house remains the same – an open minded, evolving form of dance music”.

#Concurs: 10 invitatii. Pentru a participa la concurs trebuie doar sa comentati mai jos zicand ” Vineri merg la Satoshi Tomiie http://cjl.ro/lX “.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 12

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 12

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 12

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 12

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Wed 12

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC