Cluburi, Teatru

Poze: Teatru de Club – Bigudiuri

Asearǎ amatorii de teatru de club au fost invitaţi în Club Diesel la o nouǎ prestaţie a tinerilor actori clujeni. De data asta s-a ales piesa “Bigudiuri” scrisǎ de Mimi Brǎnescu, o comedie jucatǎ de Ramona Dumitrean, Adriana King, Elena Ivanca şi Dan Chiorean, regia fiind preluatǎ de Sorin Misiriantu.

Publicul, strâns în numǎr modest, dar pregǎtit din plin sǎ se delecteze în timpul comediei ieşite din tiparele clasice cunoscute, a asistat la o lume afectatǎ de lipsa spaţiului, timpului, a realului, dominatǎ de nebunia declanşatǎ într-un nucleu deosebit de strâns. Alcǎtuit din trei femei, reprezentante a trei generaţii diferite, nucleul se aratǎ însǎ deosebit de închegat, personajele fiind chinuite de aceleaşi gânduri, pasiuni, neajunsuri. Supa de bigudiuri, care urma sǎ fie preparatǎ este un semn distinctiv a vieţii lipsite de realism în care cele trei femei îşi desfǎşurau activitǎţile mentale.

Interesant a fost momentul aflǎrii identitǎţii dramaturgului: Mimi Brǎnescu, fost student a Universitǎţii Teatrale şi Cinematografice “I. L. Caragiale” Bucureşti, este cunoscutul actor din “Marţi dupǎ Crǎciun” şi “Moartea Domnului Lǎzǎrescu”. Premiat pentru rolul din piesa de teatru “Ultima orǎ” de Mihail Sebastian, el s-a fǎcut deosebit de remarcat în spectacolul “Arta”, unde a fost de apreciatǎ inteligenţa cu care a reuşit sǎ reprezinte personajul.

De patru ani de zile, actorul a început sǎ preia şi rolul de dramaturg, piesa lui “Bigudiuri” fiind consideratǎ cea mai reprezentativǎ pentru creaţia sa, ea ţinând la Nottara afişul de aproape douǎ stagiuni. Totuşi artistul rǎmâne deosebit de modest, recunoscând cǎ este doar la începutul drumului sǎu în acest domeniu: “Toate piesele au câte un defect, şi asta pentru ca nu ştiu sǎ scriu teatru, ci dialoguri bune. Promit ca n-am sǎ mai joc in piesele scrise de mine”.

Totuşi, ceea ce a vǎzut publicul asearǎ în Diesel nu a fost de neglijat. Cu actori deosebit de talentaţi, dialoguri foarte bine închegate şi acţiunea desfǎşuratǎ în tot clubul, privitorii au fost integraţi în acţiune, ei arǎtând mult interes pentru acest promiţǎtor început a lui Mimi Brǎnescu ca dramaturg.

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC