ZOB @ Booha Bar

Home $ Articole $ ZOB @ Booha Bar

by | Jan 17, 2011 | Articole

Concert: ZOB

Pret intrare: 20 lei la “usa” / 15 lei in avans la bar

Fie ca se “traduce” prin “Zombies of Bucharest”, “Zdrentele orasului Bucuresti”, “Zaraza ofteaza bolnava”, “Zambetul omului beat” sau, mai nou, “Zulu Oscar Bravo”, formatia Z.O.B. este compusa din Vlad Gorneanu-Vlase (voce, bas), Mosu (voce, chitara), Lonti (chitara), Forrest (tobe). Influente muzicale: “din sfera paranormalului si din strafundurile gindirii”.

In 1995, Z.O.B. inregistreaza cateva piese pentru un split 7 impreuna cu prietenii de la UDDU, pentru ca in 1996 sa fie lansat primul album, intitulat “Parodisiac” (o culegere de parodii ale unor piese celebre, atat din repertoriul autohton, cat si cel international). Ii vor urma “Telenovelas” (1998), “III” (2000) (desemnat cel mai bun album de rock alternativ la Premiile Industriei Muzicale Romanesti) si “Printre nori” (2004). Urmatorul disc Z.O.B a iesit pe piata anul acesta, cu numele de “Zulu Oscar Bravo” (Z.O.B.).

Printre realizarile trupei se numara un recital sustinut pe scena festivalului Cerbul de Aur (1995), deschiderea concertului Dio (1998), pentru ca in 2001 cei de la Iris sa le propuna sa cante in deschiderea concertului “Digital Atheneaum”, in turneul facut in august-noiembrie.

Anul acesta au deschis concertul din Bucuresti pentru renumitii americani de la BLOODHOUND GANG. Exista zvonuri ca in anul 2011 vor fi opening act pentru concertul mult asteptat GREENDAY, o premiera nationala pentru Romania.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati un link cu melodia prefarata sau cu versuri mai deosebite care abia asteptati sa le cantati alaturi de ZOB 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!