Raresh / Cezar / Mihigh

Home $ Articole $ Raresh / Cezar / Mihigh

by | Feb 25, 2011 | Articole

Raresh / Cezar / Mihigh

Pret intrare: 10 lei pana la h00.00 / 20 lei dupa h00.00

Raresh
În 2007 a lansat, împreună cu Rhadoo şi Pedro, labelul [a:rpia:r], a cărui activitate le-a adus, fiecăruia dintre ei, locul clar meritat în vârful ierarhiei clubbing, devenind unii dintre cei mai iubiţi dj români.
Cu gig-uri constante în jurul lumii, un label puternic în spate, releasuri progresiste, doi complici lângă care a omologat ping pong-ul – back to back-ul în 3 – Raresh a arătat, fără dubii, cam ce înseamnă să fii un dj complet şi savurează tot suportul şi toată admiraţia iubitorilor scenei electronice.
Mutarea în Bucureşti şi intrarea în agenţia Sunrise i-au asigurat gig-uri constante la mare, la toate evenimentele Sunrise, plasându-l direct la pupitru cu Richie Hawtin, Magda, Steve Bug, Ricardo Villalobos, Josh Wink, Pascal FEOS, Troy Pierce, Marc Houle, Pier Bucci, Tobi Neumann…şi lista continuă cu nume la fel de mari.

Cezar
Aflându-se pentru a şasea oară printre capetele de afiş la Sunwaves, Cezar este unul dintre deschizătorii de drumuri al noului val.
Premiat pentru cel mai bun set românesc în 2008, seturile lui inovative sunt pe cât de energice pe atât de profunde, reprezentând puntea dintre nou şi vechi; minimal, techno sau house, fiind determinate doar de inspiraţia de moment.
În 2009 şi-a dedicat timpul aproape în exclusivitate proiectului Afumati, sau mixand alături de Prâslea, Kozo, Rhadoo, Dan Andrei, Raresh, Petre Inspirescu sau Sebo.
2010 l-a găsit pe El Cezere mixând în Skykitchen/Vienna, Robert Johnson/Frankfurt, Rex/Paris, Midi/Cluj sau Kristal/Bucureşti, pentru Circoloco şi pregătind primul release al Afumati, la label-ul lui Kanzyani, Jesus Loved You.

#Concurs: 20 de invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu sa stim pe cine premiem 😉 Toti cei care isi folosesc numele real si nu nickname-uri au fost automat trecuti pe guest list.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!