Cluburi

Raresh / Cezar / Mihigh

Raresh / Cezar / Mihigh

Pret intrare: 10 lei pana la h00.00 / 20 lei dupa h00.00

Raresh
În 2007 a lansat, împreună cu Rhadoo şi Pedro, labelul [a:rpia:r], a cărui activitate le-a adus, fiecăruia dintre ei, locul clar meritat în vârful ierarhiei clubbing, devenind unii dintre cei mai iubiţi dj români.
Cu gig-uri constante în jurul lumii, un label puternic în spate, releasuri progresiste, doi complici lângă care a omologat ping pong-ul – back to back-ul în 3 – Raresh a arătat, fără dubii, cam ce înseamnă să fii un dj complet şi savurează tot suportul şi toată admiraţia iubitorilor scenei electronice.
Mutarea în Bucureşti şi intrarea în agenţia Sunrise i-au asigurat gig-uri constante la mare, la toate evenimentele Sunrise, plasându-l direct la pupitru cu Richie Hawtin, Magda, Steve Bug, Ricardo Villalobos, Josh Wink, Pascal FEOS, Troy Pierce, Marc Houle, Pier Bucci, Tobi Neumann…şi lista continuă cu nume la fel de mari.

Cezar
Aflându-se pentru a şasea oară printre capetele de afiş la Sunwaves, Cezar este unul dintre deschizătorii de drumuri al noului val.
Premiat pentru cel mai bun set românesc în 2008, seturile lui inovative sunt pe cât de energice pe atât de profunde, reprezentând puntea dintre nou şi vechi; minimal, techno sau house, fiind determinate doar de inspiraţia de moment.
În 2009 şi-a dedicat timpul aproape în exclusivitate proiectului Afumati, sau mixand alături de Prâslea, Kozo, Rhadoo, Dan Andrei, Raresh, Petre Inspirescu sau Sebo.
2010 l-a găsit pe El Cezere mixând în Skykitchen/Vienna, Robert Johnson/Frankfurt, Rex/Paris, Midi/Cluj sau Kristal/Bucureşti, pentru Circoloco şi pregătind primul release al Afumati, la label-ul lui Kanzyani, Jesus Loved You.

#Concurs: 20 de invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu sa stim pe cine premiem 😉 Toti cei care isi folosesc numele real si nu nickname-uri au fost automat trecuti pe guest list.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Retro Dance Party @ Caro Club

18 December, 10:00 pm - 19 December, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC