Tu unde ai vrea reduceri in Cluj-Napoca?

Home $ Articole $ Recomandări $ Tu unde ai vrea reduceri in Cluj-Napoca?

by | Feb 25, 2011 | Recomandări

Tu unde ai vrea reduceri in Cluj-Napoca?

Asa cum probabil multi dintre voi au remarcat, atat in Cluj cat si in alte orase, au aparut diverse site-uri de group buying (cumparaturi colective). Recent, pe plan local, s-a lansat YouDeal, site ce promite sa reduca orasul Cluj.

Cu totii ne dorim sa platim mai putin si sa economisim. Nu e nevoie sa asteptam reducerile de sezon doar pentru anumite chestii, putem profita oricand de reduceri de pana la 90%. Putem merge la un concert, la cinema, intr-o cafenea sau intr-un bar, putem lua pranzul intr-un restaurant deosebit, ne putem cumpara o carte pentru duminicile relaxante, putem calatori sau putem lua parte la anumite activitati outdoor pline cu adrenalina. Nu ca n-am putut face toate acestea pana acum insa din martie vom plati mult mai putin.

YouDeal, site-ul ce promite sa reduca Cluj-Napoca din martie te invita sa le spui unde vrei reduceri in Cluj-Napoca.
Deoarece tu decizi reducerile, cei de la YouDeal au lansat un concurs ce se va incheia pe 31 martie. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va primi un iPad. Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa te inscrii pe site, sa dai like acestei pagini si sa spui unde vrei reduceri.

P.S. Puteti fi la curent cu noutatile lor si pe contul de twitter.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!