Poze: Outworld by Andrei Niculescu

Home $ Cultural $ Expozitii $ Poze: Outworld by Andrei Niculescu

by | Feb 26, 2011 | Expozitii

Outworld”- expoziţie fotografică semnată Andrei Niculescu. Aseară invitaţii acestui eveniment au avut parte de o seară deosebit de “expresivă”, în primul rând datorită temei deseori dificil de realizat pentru fotografii fără experienţă: portrete stradale. Artistul, iscusit vânător de expresii, a reuşit să alcătuiască un colaj interesant bazat pe antiteza respectiv similaritatea modului de manifestare italian şi cel românesc. Portretele, suprinse în cele mai neaşteptate momente, pe stradă, pe plajă, în berării stau ca definiţii ale unor lumi caracterizate de modernism şi agitaţie, păstrând-şi totuşi o individualitatea bine conturată.

Cu postări foarte apreciate pe Facebook, Andrei Niculescu a reuşit să umple mesele din Origine – Social Club, cei mai mulţi invitaţi definindu-l ca pe un artist “născut pe Facebook”, de altfel o caracterizare mai mult decat potrivita pentru un om care pune mult accent pe interacţiunea sa cu mediul de viaţă.
Realizând o radiografie sociala pregnată de carcateristicile sale artistice şi dispunând de un echipament mai mult decât performant, Andrei Niculescu a realizat o expoziţie demnă de luat în considerare de scena evenimentelor cultural calitativ superioare.

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!