Expozitii

Poze: Outworld by Andrei Niculescu

Outworld”- expoziţie fotografică semnată Andrei Niculescu. Aseară invitaţii acestui eveniment au avut parte de o seară deosebit de “expresivă”, în primul rând datorită temei deseori dificil de realizat pentru fotografii fără experienţă: portrete stradale. Artistul, iscusit vânător de expresii, a reuşit să alcătuiască un colaj interesant bazat pe antiteza respectiv similaritatea modului de manifestare italian şi cel românesc. Portretele, suprinse în cele mai neaşteptate momente, pe stradă, pe plajă, în berării stau ca definiţii ale unor lumi caracterizate de modernism şi agitaţie, păstrând-şi totuşi o individualitatea bine conturată.

Cu postări foarte apreciate pe Facebook, Andrei Niculescu a reuşit să umple mesele din Origine – Social Club, cei mai mulţi invitaţi definindu-l ca pe un artist “născut pe Facebook”, de altfel o caracterizare mai mult decat potrivita pentru un om care pune mult accent pe interacţiunea sa cu mediul de viaţă.
Realizând o radiografie sociala pregnată de carcateristicile sale artistice şi dispunând de un echipament mai mult decât performant, Andrei Niculescu a realizat o expoziţie demnă de luat în considerare de scena evenimentelor cultural calitativ superioare.

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 12

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 12

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 12

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 12

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Wed 12

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC