Marko Nastic @ Club Midi

by | Mar 2, 2011 | Articole

Skills Night: Marko Nastic / Horace Dan D / Just D’Light

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Cei ce au fost la festivalul Delahoya 2009 isi aduc aminte cu mare placere de artistul Marko Nastic, un personaj neconformist si plin de viata, care i-a aruncat in aer pe cei prezenti la festival cu muzica sa. Iata ca dupa aproape 2 ani dupa ce ne-a incantat cu un set de exceptie la Delahoya, Marko revine in Cluj.

Marko Nastic este de altfel unul din cei mai talentati si apreciati dj si producatori din estul Europei, mixand constant de aproape 10 ani incoace la cele mai mari evenimente de pe tot globul. Povestea lui incepe insa in Serbia anilor 90, atunci cand muzica electronica si razboiul faceau ravagii in tara sa. Nimic insa nu i-a putut opri pe Marko si prietenii sai sa construiasca una din cele mai dinamice scene de muzica electronica din Europa, party-urile ilegale organizate de ei in acea perioada devenind intre timp legende urbane.

Nu a trecut mult timp si renumele lui Marko s-a raspandit dincolo de granitele Serbiei, stilul sau unic de a mixa pe 3 turn-tables recomandandu-l alaturi de alti artisti est europeni ca Umek sau Valentino Kanzyani – alaturi de care formeaza in acea perioada echipa Recycled Loops – la cele mai tari petreceri din Europa. Mai tarziu se alatura labelului „Jesus Loved You” condus de Valentino Kanzyani, urmand sa fondeze propriile sale labeluri: Recon Warriors, Recon Light si Traffica – devenind un artist complet, caruia nu i se poate aplica nici o eticheta…

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment si posteaza mai jos un comentariu pentru verificare, sa stim pe cine premiem 😉 Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Living Dinosaurs Experience

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This