Cluburi, Concerte

Valuri @ Origine

Valuri cu Pedro Negrescu si Alexandra Fit

Pret intrare: 20 lei in avans / 30 lei in ziua evenimentului

valuri

Eveniment cultural de execeptie, cu doi muzicieni valorosi ai palmaresului romanesc.

PEDRO NEGRESCU este un cunoscut reprezentant al jazzului in Romania. Profesor universitar, instrumentist, regizor muzical, contrabasist de jazz și dirijor de muzică clasică, Pedro Negrescu s-a remarcat in participarea sa la numeroase Festivaluri de jazz: Polonia (1994), Grecia (1995), Bulgaria(1993, 1996), Germania 2000. A putut fi ascultat cantand cu nume sonore ca: Rick Condit, Armen Donelian si Elly Wright, Garbis Dedeian, Mircea Tiberian, Johnny Raducanu, Dan Ionescu, Nicolae Simion, Anca Parghel, Ion Baciu Jr., Dan Stefanica.

ALEXANDRA FIT s-a nascut in 1985 la Alba Iulia intr-o familie de muzicieni. A inceput studiul pianului la varsta de 4 ani, continuand la Liceul de Muzica si ulterior la Facultate de Muzica din Brasov (la clasa prof.dr. Stela Dragulin). In tot acest rastimp a facut un lung parcurs in competitiile de interpretare nationale si internationale; participarile la festivaluri, recitaluri, serate, concerte au facut intotdeauna parte din viata ei. In timpul facultatii a incercat prima data formula pian&voce, abordand genuri ca chanson-ul si standardul american. Festivalurile in care a participat in acest fel au primit-o cu entuziasm. In prezent Alexandra este preparator la Facultatea de Muzica din Brasov.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 12

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 12

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 12

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 12

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Wed 12

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC