Festivaluri, Stiri

Zilele Orasului Cluj-Napoca – Zi-le de Cluj

Prima editie a Zilelor Clujului se va desfasura in perioada 27 mai – 3 iunie 2011 sub sloganul “Zi-le de Cluj

Aceasta editie va fi o ocazie buna pentru locuitori sa descopere frumusestile orasului si va cuprinde sapt teme majore: “Descoperă artele”, “Descoperă scriitorii”, “Descoperă arhitectura şi monumentele oraşului” cu “treasure hunting”, “Descoperă tradiţia şi istoria” – târguri meşteşugăreşti şi târguri de antichităţi, “Descoperă sportul”, “Descoperă producătorii locali” cu un târg şi Zilele Porţilor Deschise la fabrici, instituţii şi companii, şi respectiv “Descoperă natura” cu vizite la Grădina Botanică.

zilele clujului

Principalele evenimente se vor desfasura in centrul orasului. In Piata Unirii va fi amplasata o scena pe care vor urca trupe locale dar si nume mai importante precum Iris, Andra sau Mihai Constantinescu. Alte evenimente se vor desfasura in piete precum “Lucian Blag” sau Muzeului, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, pe strada “Matei Corvin” sau la Bastionul Croitorilor.

Vor avea loc si diverse festivaluri internationale. Spre exemplu, pe Memo 10 se va desfasura un festival culinar in parteneriat cu orase infratite si invitati din tari precum Ungaria, Coreea, Italia, Olanda, Anglia sau Franta.

Festivalul International de Arta Fotografica va fi si el anuntat tot pentru perioada 27 mai – 3 iunie. FIAF anunta evenimente cu tema centrala fotografia si care vor cu prinde expozitii foto, conferinte si workshopuri, un targ foto, concursuri de fotografie, teatru, vizionari de montaje si filme din domeniul fotografiei.

Zilele Clujului va fi in stransa legatura si cu TIFF-ul si va include o avanpremiera. O proiectie pe fatada Casei de Cultura a Studentilor va avea loc in 2 iunie.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 17

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 17

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 17

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 17

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 17

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC